Kurir se vozio sa momcima od zlata

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir se vozio sa momcima od zlata

Nikola Rađen hteo da vozi autobus, najmlađi u reprezentaciji Dušan Mandić čuvao pehar iz Budimpešte

Izveštač Kurira, koji je dve nedelje bio uz „delfine“ u Budimpešti, imao je čast i ogromno zadovoljstvo da se otvorenim šampionskim autobusom provoza kroz Beograd, od Banjice do Skupštine grada, gde je vaterpolistima priređen doček.

Konačno, nagrada

HEROJIMA 20.000 EVRA

Prema saznanjima Kurira, vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i stručni štab trebalo bi da od države budu nagrađeni za osvojeno zlato na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Svaki vaterpolista i trener pojedinačno dobiće od države Srbije po 20.000 evra.

Vlada Srbije propisala je nagrade za osvojene medalje na evropskim prvenstvima, a prema njenoj uredbi, svaki vaterpolo reprezentativac Srbije koji je bio deo tima na EP u Budimpešti, zajedno sa selektorom Savićem, može da očekuje nagradu od 20.000 evra u dinarskoj protivvrrednosti za osvojenu zlatnu medalju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.