Kup: Zvezda u Kuli, Borac u Humskoj

Izvor: B92, 04.Okt.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Zvezda u Kuli, Borac u Humskoj

U osmini finala Kupa Srbije, branilac titule Crvena zvezda gostovaće kulskom Hajduku, dok će šampion Partizan igrati protiv prošlosezonskog finaliste Borca.

Derbi meč osmine finala biće duel visokog rizika između Superligaša Novog Pazara i Rada, dok će Vojvodina gostovati Čukaričkom.

Od Superligaša duel će imati još Javor i Smederevo, Spartak će ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca, OFK Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će gostovati Inđiji, dok je Jagodina ugostiti Novi Sad, odlučeno je žrebom u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi.

Svi mečevi osmine finala Kupa igraće se 24. oktobra, osim duela Partizana i Borca koji će se sastati 31. oktobra. Razlog je nastup Partizana u Ligi Evrope jer će 25. oktobra gostovati Interu u Milanu.

Žreb je bio poludirigovan, pa se u prvom "šeširu" našlo osam klubova raspoređenih po plasmanu u Jelen Superligi, dok su u drugom bili svi ostali.

Po propozicijama Kupa Srbije, igraće se jedna utakmica. U slučaju nerešenog rezultata po isteku regularnog dela, odmah će se izvoditi penali.

Kup Srbije, osmina finala:

Javor – Smederevo

Hajduk – Crvena zvezda

Spartak ZV – Metalac

Inđija – OFK Beograd

Novi Pazar – Rad

Jagodina – Novi Sad

Čukarički – Vojvodina


Partizan – Borac Čačak
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije: Zvezda u Kuli, Partizan domaćin Borcu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 04.Okt.2012

Branilac trofeja u Kupu Srbije Crvena zvezda u osmini finala najmasovnijeg takmičenja igraće u gostima protiv kulskog Hajduka, gde je nedavno gostovala u ligi i pobedila 1:0, dok će Partizan i u ovoj rundi igrati kod kuće, a odmeriće snage sa čačanskim Borcem.

Nastavak na Sportal.rs...

Kup – Partizan čeka Borac, Zvezda putuje u Kulu

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2012

Poznati su parovi osmine finala Kupa Srbije u kome će branilac trofeja gostovati Hajduku, dok će šampion države na svom terenu ugostiti Borac iz Čačka, prošlogodišnjeg finalistu.

Nastavak na Sportske.net...

Kup Srbije: Zvezda gost Hajduku, Borac Partizanu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012

Održan je žreb za osminu finala Kupa Srbije i branilac titule Crvena zvezda sastaće se sa Hajdukom u Kuli, dok će šampion Partizan igrati protiv Borca.. Sve utakmice biće odigrane u sredu, 24. oktobra, sa početkom u 14 časova izuzev meča Partizan – Borac Čačak, koji je zakazan za 31. oktobar...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Crvena zvezda s Hajdukom, Partizan protiv Borca

Izvor: Beta, 04.Okt.2012

BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa Hajdukom, a Partizan sa Borcem iz Čačka, u osmini finala Kupa Srbije, odlučeno je u četvrtak žrebom u Staroj Pazovi...U ostalim m.

Nastavak na Beta...

Kup Srbije, 1/8 finala: Rad stiže u Novi Pazar

Izvor: SandzakPress.net, 04.Okt.2012

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara dočekaće beogradski Rad u osmini finala Kupa Srbije, odlučeno je  današnjim žrebom u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi. Branilac titule Crvena zvezda gostovaće kulskom Hajduku, u superligaškom duelu u Ivanjici snage će odmeriti Javor i Smederevo,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.