Osmina finala Kupa Srbije: Zvezda ide u Kulu, Partizan čeka Borac

Izvor: Blic, 04.Okt.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmina finala Kupa Srbije: Zvezda ide u Kulu, Partizan čeka Borac

Žrebom za osminu finala Kupa Srbije odlučeno je da fudbaleri Crvene zvezde gostuju Hajduku u Kuli, dok će Partizan na svom terenu igrati protiv Borca iz Čačka.

Svi mečevi nacionalnog Kupa na programu su 24. oktobra, osim duela crno-belih sa Čačanima koji će se igrati sedam dana kasnije, zbog obaveza srpskog šampiona u Ligi Evrope i utakmice koju 25. igraju protiv Intera.

Po pravilima igra se jedna utakmica, a ako za 90 minuta ne bude pobednika, odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se izvode penali. Trofej brani Crvena zvezda.

Kup Srbije, osmina finala:

Hajduk - Crvena zvezda

Javor - Smederevo

Spartak - Metalac

Inđija - OFK Beograd

Novi Pazar - Rad

Jagodina - Novi Sad

Čukarički - Vojvodina

Partizan - Borac

Povezane vesti: U četvrtak žreb za osminu finala Kupa, Zvezda i Partizan ne mogu da se sastanu Žreb za Kup Srbije: Zvezda u odbranu titule kreće iz Niša, Partizan čeka Proleter Dimitrijević: Najlepše uspomene su mi u glavi, a ne na njoj Grant: Opet smo promašivali kao i u prvom meču i to nas je koštalo Prosinečki: Partizan je bio odličan, ali smo mi bili bolji
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Obaveza da ponovimo uspeh

Izvor: B92, 04.Okt.2012

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Hajduka u Kuli, u osmini finala Kupa Srbije, odlučeno je žrebom u FSS-u..."Crveno-beli" su branioci trofeja, pa stoga trener Aleksandar Janković ističe da njegov tim ima obavezu da ponovo prošlogodišnji rezultat..."Kup je, kao što sam rekao i pre utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.