Krunićeva eliminisana u prvom kolu singla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva eliminisana u prvom kolu singla

Srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je već u prvom kolu singla na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru.

Krunićeva je poražena od Katarine Mladenović iz Francuske sa 2:0 u setovima (6:1, 6:4,), za sat i 12 minuta igre.

Srpska predstavnica nije imala mnogo šansi protiv Mladenovićeve, koja je a 113 mesta bolje plasirana od nje na WTA listi.

Francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teniserka je prvi set dobila ubedljivo, dok je Krunićeva uzela brejk na početku drugog, ali nije uspela da ga sačuva, pa je Mladenovićeva dobila sa 6:4 i plasirala se u narednu rundu.

Katarina Mladenović će u drugom kolu igrati protiv Medison Kiz iz SAD, koja je u dva seta pobedila Crnogorku Danku Kovinić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Aleksandra Krunić eliminisana već u prvom kolu singla

Izvor: Beta, 06.Avg.2016

Srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je već u prvom kolu singla na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru.Krunićeva je poražena od Katarine Mladenović iz Francuske sa 2:0 u setovima (6:1, 6:4,), za sat i 12 minuta igre.Srpska predstavnica nije imala mnogo šansi protiv Mladenovićeve, koja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.