Koškanje De Sanktisa i Manolasa, Alegri ljut zbog poslednjih 20 minuta, Keita nezadovoljan remijem (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koškanje De Sanktisa i Manolasa, Alegri ljut zbog poslednjih 20 minuta, Keita nezadovoljan remijem (VIDEO)

Definitivno da gosti mogu da budu zadovoljniji, Rudi Garsija dobrano mora da pegla stvari u svlačionici

Tokom meča između Rome i Juventusa, videlo se da nešto ne štima u odbrani Vučice, pa su zbog toga Manolas i De Sanktis razmenili nekoliko uvredljivih reči, a fizički sukob je sprečilo Romino osoblje pri ulasku u tunel.

Strelac izjednačujućeg gola za Romu Sejdu Keita je vrlo nezadovoljan načinom na koji je njegov tim igrao prvih 70 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Posle crvenog kartona smo zaigrali duplo, ali nismo postigli ništa. Trebala su nam tri boda, a uzeli smo samo jedan. Juventus je sjajan tim, ali sam razočaran. Ovaj meč je po pitanju samopouzdanja bio odlučujući. Nismo mogli da dominiramo svih 90 minuta, protiv takve ekipe. Tevezov gol je bio odlučujuć, ali smo posle njega zaigrali. I dalje je razlika devet bodova, ali je Juve pokazao mirnoću kakvu mi nismo", ljutito je istakao reprezentativac Malija.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri je i pored solidnog rezultata za njegov tim, ogorčen zbog poslednjih 20 minuta.

"Srećan sam sa onim što sam video do 70. minuta. Veoma dobra utakmica za nas, ništa nismo dozvolili Romi. Igrali smo sjajno, ali smo onda stali. Ljuti smo zbog ovog remija, ali prvenstvo je dugo i moraš da pobeđuješ. Nekada izgubimo onu potrebnu oštricu. Dozvolili smo im da se zalete i dali smo im hrabrost za završnicu. Moramo da se popravimo, nekada izgubimo konce igre", istakao je Alegri.

On je svoju prvu titulu u karijeri uzeo upravo protiv Rome, kada je vodio Milan.

"Razmišljao sam o tome, ali je to sada jako daleko. Moramo da smanjimo broj golova koje primamo i poboljšamo baratanje loptom", dodao je.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.