Kolarov: Pep je najbolji, nije gotova borba

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Pep je najbolji, nije gotova borba

Bek Mančester Sitija Aleksandar Kolarov smatra da šampionska trka u Premijer ligi nije gotova.

Siti posle debakla od Evrtona (4:0) na Gudisono proteklog vikenda zaostaje deset bodova za liderom Čelsijem.

"Ovo je teška liga, bez obzira protiv koga igrate, a mi smo neke bodove ispustili, mada smo ih zaslužili. Borba za titulu će se voditi do poslednjeg dana, potrebno nam je nekoliko pobeda da se opet uključimo u nju", poručio je Kolarov

Siti je proteklog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta preuzeo Pep Gvardiola, kod koga je srpski reprezentativac jedan od najkonstantnijih igrača u prvoj postavi.

"Gvardiola je svakako najbolji trener na svetu u ovom trenutku i svima nam je čast da radimo pod njegovim vodjstvom. Mi igrači moramo da podignemo formu, slušamo njegove instrukcije i vratimo se na pobednički kolosek. On želi da sve bude perfektno, vodi racuna o svakoj sitnici i sigurno ćemo sa njim biti sve jači i jači", dodao je Kolarov.

Siti u narednom kolu očekuje veliki izazov, jedan od ključnih mečeva u borbi za titulu, duel sa drugoplasiranim Totenhemom na svom terenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KOLAROV UVEREN: Gvardiola je najbolji, Siti ima šanse za titulu

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017

Mančester Siti je izgubio od Evertona sa čak 4:0 prošle nedelje, nakon čega su “Građani” pali na deset bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Čelsi.. . Aleksandar Kolarov smatra da velikog udela u lošijoj formi Sitija ima i težina Premijer lige.. – Teška je liga, sa kim god igrali....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.