Kirilenko spremio kazne za Ruse, šta čeka Partizan?

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirilenko spremio kazne za Ruse, šta čeka Partizan?

Predsednik Košarkaškog saveza Rusije Andrej Kirilenko saopštio je kakve kazne čekaju ruske klubove koji će učestvovati u Evrokupu.

Četiri ruska kluba uzeće učešće u grupnoj fazi Evrokupa naredne sezone što znači da će se oglušiti o savete i naredbe predsednika Košarkaškog saveza Rusije Andreja Kirilenka koji je apelovao da to ne čine.

Legendarni ruski košarkaš koji se sada nalazi na čelu Saveza pretio je kaznama i apelovao da ruski klubovi ne idu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Evrokup, a nakon što je zvanično potvrđeno koji će sve klubovi igrati u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju ekspresno je reagovao i najavio kazne.

"Himki, Lokomotiva Kubanj, Zenit i Nižnji biće diskvalifikovani iz svih takmičenja kojima upravlja KS Rusije. Svi transferi će im biti onemogućeni, to je žalosna činjenica, ali mi ćemo povući taj potez" poručio je Kirilenko.

Kirilenko's reaction: Khimki, Lokomotiv, Zenit and Nizhny will be disqualified from all competions held under Russian Basketball Federation

— Sportando (@Sportando) June 27, 2016

Kirilenko: All transfers from & to Zenit, Khimki, Nizhny & Lokomotiv Kuban will be prohibited

It's a sad fact but we'll apply those measures

— Sportando (@Sportando) June 27, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kirilenko: Suspenzija za ruske klubove iz Evrokupa

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016

Predsednik Ruske kjošarkaške federqacije Andrej Kirilenko burno je reagovao zbog odluke četiri tamošnja tima da sledeće sezone, i pored pretnji FIBA, učestvuju u Evrokupu...Nižnji Novgorod, Himki, Zenit i Lokomotiva su i zvanično učesnici drugog po jačini evropskog takmičenja u sezoni 2016-17,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.