Kasorla: Još se ne vraćam u Španiju

Izvor: B92, 12.Avg.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasorla: Još se ne vraćam u Španiju

Fudbaler Arsenala Santi Kasorla demantovao je da će se uskoro vratiti u Španiju i potpisati ugovor sa nekim od klubova iz Primere.

Španski mediji nedavno su objavili da je Atletiko Madrid zainteresovan da dovede 29-godišnjeg vezistu.

"Video sam šta se sve pisalo u poslednje vreme, ali niko mi ništa nije rekao, niti me je kontaktirao. Važno mi je samo da što bolje treniram i budem spreman za početak Premijer lige sa Arsenalom", rekao je Kasorla za Marku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Španac je u Arsenal došao u leto 2012. godine iz Malage, a do sada je za "tobdžije" odigrao 96 utakmica i postigao 20 golova.

Kasorla je sa državnim timom Španije, za koji je odigrao 65 mečeva i dao 11 pogodaka, osvojio dve titule evropskog prvaka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kasorla: Ne razmišljam o povratku u Španiju

Izvor: Press, 12.Avg.2014

Španski mediji nedavno su objavili da je Atletiko Madrid zainteresovan da dovede 29-godišnjeg vezistu..."Video sam šta se sve pisalo u poslednje vreme, ali niko mi ništa nije rekao, niti me je kontaktirao. Važno mi je samo da što bolje treniram i budem spreman za početak Premijer lige sa Arsenalom",...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.