Kapa dole - Vest Hem pomaže heroju Mančestera! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapa dole - Vest Hem pomaže heroju Mančestera! (video)

U ponedeljak veče je Mančester zadesila velika tragedija.

Nakon koncerta popularne američke pevačice Arijane Grande, odjeknula je eksplozija u Mančesteru, koja odnela živote 22 ljudi.

Nakon stravičnog događaja, pomoć žrtvama i njihovim porodicama dolazi sa svih strana sveta, preneli smo i da su se dva igrača Mančester sitija uključila u čitavu akciju.

Sada se i uprava fudbalskog kluba Vest Hem uključila, on su spremni da pomognu čoveku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je postao heroj Mančestera nakon bombaškog napada.

U pitanju je 35-godišnji beskućnik pod imenom Stiven Džouns. On je naime pomagao žrtvama napada pre nego što su hitne službe stigle na lice mesta.

On je spavao nedaleko od arene u kojoj je bio održan koncert, eksplozija ga je probudila i dobro uzdrmala, ali to ga nije sprečilo da pojuri ka areni i pomogne povređenima.

Zaista herojski potez ovog čoveka.

#Manchester Chris Parker & Stephen Jones, homeless men, are 😇angels. Never let them be forgotten - Real #Heroes.https://t.co/M3gbFUJtUe pic.twitter.com/wxmik7xxjR

— 𝓝𝓪𝓿𝔂⚓️👠𝓑𝓻𝓪𝓽 (@RavenHUWolf) 24. мај 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) NJIHOVE ŽIVOTE JE PREKINUO MONSTRUM IZ MANČESTERA: Poznate sve žrtve napada na koncertu

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017

...Policija u  Mančesteru je uverena da je identifikovali sve one koji su izgubili svoje živote..Elejn Mekiver..Ona je bila policajka van dužnosti koja je bila na koncertu Ariana sa svojom porodicom Njen partner Pol je još uvek u bolnici, dok su joj deca su navodno povređena u napadu..Vendi Favel..Smrt...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.