Kanađani zaustavili orlove

Izvor: S media, 18.Avg.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanađani zaustavili "orlove"

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u drugom kolu Akropolis kupa od Kanade sa 58:62 (14:10, 13:24, 27:34, 20:6).

U prvom kolu pripremnog turnira koji se održava u Atini izabranici Dušana Ivkovića bili su uspešniji od Slovenije, posle preokreta 82:81, dok su Kanađani poraženi od Grka sa neverovatnih 123:49!

Najbolji u našoj reprezentaciji bio je Stefan Marković sa deset poena i sedam asistencija. Novica Veličković je imao devet poena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uz šest skokova, a Marko Kešelj po osam poena i skokova.

Bio je ovo prvi poraz Srbije u osam prijateljskim mečeva odigranih za samo 13 dana!

Rival Srbije u poslednjem meču turnira, sutra od 20.45 časova, biće domaćin Grčka.

"Orlovi" se potom vraćaju u Beograd, gde će u nedelju imati sa Kinom poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo u Turskoj. Ulaz na taj meč je besplatan.

Srbija će na Mundobasketu igrati u Kajzeriju u Grupi A, a protivnici su Argentina, Nemačka, Australija, Angola i Jordan.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanađani zaustavili “orlove“!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2010

Muška seniorska reprezenatacija doživela je prvi poraz u kontrolnim utakmicama tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Turskoj. Izabranici Dušana Ivkovića su u drugom kolu Akropolis kupa izgubili od Kanade 62:58 (10:14, 24:13, 22:11, 6:20) , a sledeći meč naši momci igraju protiv domaćina, Grčke,...

Nastavak na Sportske.net...

Prvi poraz „orlova“

Izvor: Danas, 19.Avg.2010, 01:42

Izgleda da je ubedljiv poraz od Grčke od čak 74 poena razlike u prvom kolu Akropolis kupa silno motivisao selekciju Kanade koja je u drugom kolu iskalila bes u duelu sa reprezentacijom Srbije. Izabranici Dušana Ivkovića u osmoj prijateljskoj utakmici (sedam pobeda) odigrali su najslabiji meč od...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.