Kako se Novak sprema za odbranu trona u Indijan Velsu?

Izvor: N1 televizija, 21.Feb.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se Novak sprema za odbranu trona u Indijan Velsu?

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da svojim navijačima pruži uvid u to kako se sprema za povratak na teren, pa je organizovao prenos svog treninga na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Đoković je od početka sezone odigrao tri meča, a poslednji je bio u meču prvog kola Dejvis kupa sa Rusijom, kada je slavio protiv Danila >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Medvedeva u četiri seta.

Drugi teniser sveta će naredni meč igrati na Mastersu u Indijan Velsu, na kojem je bio nezaustavljiv u poslednje tri godine.

Tokom prenosa, koji je trajao desetak minuta, može da se vidi kako Novak vežba pojedine udarce i kako se zabavlja sa članovima svog tima, ali i svojim psima.

Kako je sve izgledalo, možete da vidite i sami…

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novak počeo s treninzima za odbranu 'duple krune'

Izvor: B92, 21.Feb.2017

Novak Đoković, drugi teniser sveta, počeo je sa treninzima za nastavak sezone, posle šokantne eliminacije na Australian Openu...Najbolji srpski sportista u istoriji eliminisan je na prvom Grend Slemu sezone u drugom kolu od Uzbekistanca Denisa Istomina...Novak se trenutno nalazi u Monte Karlu, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.