Kako će izgledati Kingsi naredne godine?

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će izgledati Kingsi naredne godine?

Franšiza iz Kalifornije napravila je neke čudne odluke tokom sinoćnjeg drafta, ostaje da vidimo šta će još menjati u rosteru.

Kingsi su menjali pravo na Markisa Krisa koga su draftovali sa osme pozicije sinoćnjeg drafta, za grčkog tinejdžera Jorgosa Papajanisa, 28. pika Skala Labisijea i prava na sprskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

"Bugi" je ostao bez rečio, tražio je pomoć "svevišnjeg" nakon te odluke njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe ali tako je kako je.

Kingsi su sada nagomilali centre, tu su Kazins, Kufus, Koli-Štajn, Papajanis i Labisije, te se po medijima šuška da bi van kluba mogao upravo najveća zvezda Demarkus Kazins.

Navodno bi Kazins mogao u Lejkerse, a u suprotnom smeru bi išao D'Anđelo Rasel, za koga su već neko vreme zainteresovani u franšizi iz Kalifornije.

Naravno, ne bi taj trejd uključio samo njih dvojicu, a uostalom i dalje je sve samo spekluacija američkih medija.

Divac je izjavio da postoji mogućnost da Rondo i naredne sezone igra za Kingse, a sada se pojavila informacija da bi klub mogao da napusti Rudi Gej.

Sakramento pokušava da ga trejduje, ali za sada nema zainteresovanih strana.

Bilo je priče da bi mogli da se dogovore sa Pejsersima, ali je sve palo u vodu kada je Indijanu nedavno pojačao Tadeus Jang iz Netsa.

Dakle, sve bi moglo da se promeni u Kingsima.

Navijačima je ipak obećano da će Jerger na raspolaganju imati prvu zvezdu tima "Bugija" Kazinsa, te je teško poverovati u priče o eventualnom trejdu u Lejkerse.

Stigao je i mladi Malaki Ričardson u trejdu sa Šarlot Hornetisma, a put Džordanove franšize je otišao Marko Belineli.

Divac po svemu sudeći pravi neke nove Kingse, a nema sumnje da će ova ekipa morati par sezona da se "krčka", kako obiluje nesumnjivo talentovanima ali mladim košarkašima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.