Kačar doneo Hamburgu vrednu pobedu

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kačar doneo Hamburgu vrednu pobedu

Fudbaleri Hamburga zabeležili su važnu pobedu u borbi za opstanak, pošto su u gostima pobedili Majnc sa 2:1, a pobednički gol je postigao srpski internacionalac Gojko Kačar.

Hamburg je imao i sreće u ovoj prosečnoj utakmici, pošto je sa 1:0 poveo nakon autogola Julijana Baumgartlingera u 37. minutu. Gosti su čuvali prednost do 76. minuta, kada je Junus Mali doneo izjednačenje domaćinu.

Kačar je doneo veliki trijumf svom timu u 88. minutu, kada je odbijenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loptu pokupio na ivici šesnaesterca i smestio je u gol za 2:1. Ubrzo posle toga Majnc je ostao sa 10 igrača pošto je Danijel Brosinski dobio crveni karton.

Hamburg sada ima 31 bod, jedan više od timova iz opasne zone, a u sledećem kolu igra kod kuće protiv direktnog konkurenta za opstanak Frajburga. Majnc je 10. sa 37 bodova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kačar doneo tri boda Hamburgu, poraz Herte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2015

Fudbaleri Hamburga zabeležili su važnu pobedu u borbi za opstanak, pošto su danas u gostima pobedili Majnc sa 2:1, a pobednički gol je postigao srpski internacionalac Gojko Kačar...Hamburg je imao i sreće u ovoj prosečnoj utakmici, pošto je sa 1:0 poveo nakon autogola Julijana Baumgartlingera...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.