Francuska liga 1 - Poraz St. Etijena, remi Bordoa

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska liga 1 - Poraz St. Etijena, remi Bordoa

Propustili su igrači Sent Etjena veliku priliku da se pobedom probiju na treće mesto na tabeli.

U večerašnjim mečevima 35. kola prve lige Francuske, nive viđeno mnogo uzbudljivog fudbala.

Na 5 odigranih mečeva postignuto je 5 golova.

Sent Etjen je imao priliku da se eventualnom pobedom probije na poziciju koja vodi u LŠ, ali "zeleni" nisu uspeli da savladaju u gostima ekipu Bastije, vć su poraženi sa 1-0. Jedini gol na meču je postigao Ajite u 84. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu.

Ovom pobedom Bastija je napravila veliki korak u borbi za opstanak, sada je daleko 6 bodova od zone ispadanja.

U meču između Gengana i Remsa, slavili su domaći rezultatom 2-0. Domaći su do predsnosti došli u 62. minutu golom Bovija. Konačni rezultat je postavio Mandane u 94. minutu.

Nica na svom terenu nije uspela da savlada Kaen, bilo 1-1. Gosti su došli do prednosti golom Benezata u 15. minutu, Domaći su izjednačili preko Eduarda u 41.

Na preostala dva meča u kojima su se sastali Lorijen i Bordo i Monpelje i Ren, nije bilo golova.

Ranije tokom dana, Lion je na svom terenu savladao ekipu Evijana sa 2-0, i na taj način nastavio trku sa PSŽ-om. Ko će na kraju šampion ostaje da vidimo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BUNDESLIGA: Kačar golčinom izveo HSV iz opasne zone (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 17:23

U pretposlednjem meču 31. kola Bundeslige fudbaleri Hamburgera su na gostovanju savladali Majns sa 2:1, a gol odluke i to svoj prvi u sezoni postigao je naš reprezentativac Gojko Kačar.. . Ovaj meč je daleko više značio gostima koji se grčevito bore za opstanak u eliti pa bi im verovatno teže...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.