KRAJ: Vojvodina - Dinamo Minsk 1:1 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Vojvodina - Dinamo Minsk 1:1 (VIDEO)

Pratite UŽIVO sva dešavanja sa stadiona Karađorđe...

(Kvote za utakmicu VOJVODINA - DINAMO MINSK)

Vojvodina - Dinamo Minsk 1:1

/Babić 30 - Budnik 82/

Stadion: Karađorđe.

Sudija: Oliver Drahta (Austrija)

Vojvodina (4-2-3-1): Kordić - Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić - Maksimović, Paločević (od 88 Zličić) - Malbašić (od 71. Trifunović), Meleg, Babić, Trujić (od 79. Jovančić).
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Dinamo (4-3-3): Ignjatović - Habovda, Nojok, Sverčinski, Ostruk - Bikov, Koritko, Rotković (od 64. Budnik) - Žukovski (od 64. Karpovič), El Monir, Kontsevoj.

--------------------------------------------------------------------------

Ostanite na početnoj stranici našeg portala, uskoro sledi izveštaj, a u međ

KRAJ UTAKMICE

- Gosti odugovlače, publika polako napušta stadion

Stvarno šteta ako ovako ostane, mogle su Lale da naprave bolji rezultat. Igraće se šest minuta produžetka.

87. minut - Snažan udarac Melega sa distance, ali brani Ignjatović. Imala je Vojvodina igru, držala sve pod kontrolom, ali je morala da postigne još jedan gol. Ovako...

82. minut - GOL za Dinamo Minsk. Lopta sa desnog boka u srce šesnaesterca i lepa reakcija gostiju u završnici, tačnije Budnika. Šteta...



77. minut - Opasno je sada napao Bikov, ali je lopta prohujala pored prečke. Nisu smeli defanzivi Vojvodine da ga puste ovako lako da proba udarac. U pojedinim momentima defanziva Lalatovićevog tima pokazuje slabosti. Sada je i golman Dinama Ignjatović slabo odreagovao, ali gosti nisu kažnjeni.

75. minut - Oprobao je Meleg udarac sa distance, bilo je to rezonski, ali ipak previsoko. Ponovo aplauzi navijača koji su zadovoljni partijom svojih fudbalera

71. minut - U napadu Vojvodine sada je pridošlica Miloš Trifunović.

U ovim momentima Vojvodina napada, sve je bliža drugom golu, a to oseća i publika u Novom Sadu koja aplauzima pozdravlja poteze svojih miljenika.

64. minut - Opet je voša atakovala preko leve strane, ali je centaršut proleteo kroz peterac. Dvostruka izmena u Dinamu.

62. minut - Ovo je bila dobra šansa za Vošu posle kornera, ali je lopta proletela pored stative. Šutirao je Puškarić. Mogle su sada Lale da udvostruče prednost.

Bez ikakvih uzbuđenja u prvih desetak minuta drugog poluvremena. Mada, deluje da su gosti krenuli malo konkretnije prema golu Novosađana, opasniji su nego u prvom poluvremenu...

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

44. minut - Gol za Vošu, ali ofsajd! Kakva šteta, Babić je bio u nedozvoljenoj poziciji nakon odličnog pokušaja glavom Puškarića.

40. minut - Evo prečke gostiju sa 40 metara. Gađao je desni bek, Juri Habovda.

35. miinut - Zastava "Kosovo je Srbija" na tribini gde su navijači Dinama.

30. minut - GOOOOOOOOL! Siniša Babić! Sjana lopta Paločevića i dobra reakcija Trujuća, koji je preskočio loptu, pa se Babić našao u idealnoj poziciji!



27. minut - Vojvodina nije uspela da kruniše boljun igru na početku utakmice, pa su sada i gosti uzeli daha i sve bolje izgledaju na terenu.

19. minut - Tek sad prvi put prete gosti, Žukauskas, ali je Kordić prebacio preko prečke. Posle kornera "čisti" Kovačević. 

10. minut - I dalje veliki pritisak Vojvodine, ali bez konktetne prilike pred golom Dinama iz Minska. Loš pokušaj Miletića iz daljine, čak se i Lalatović htava za glavu.

8. minut - Velika greška Melega u prodaji lopte, ali to uspeva da ispravi Paločević u poslednjem trenutku.

6. minut - Novi dobar napad domaćina, probio je Truji, ali brani Ignjatović.

5. minut - Napadi Voše u naletima, pokušaj Puškarića sa 20-ak metara, ali preko gola.

2. minut - Odličan start Lala, napali su izabranici Nenada Lalatovića protivnika i već dva puta napravili ozbilnjnu pometnju pred golom Dinama.

POČELA JE UTAKMICA!

19.59 - Solidno popunjene tribine, negde oko 5.000 gledalaca u ovom trenutku na stadionu.

19.57 - U ovim trenucima na teren izlaze igrači dva tima, uz sjajnu koregrafiju novosadskog hrama fudbala.

19.53 - Na južnoj tribini Karađorđa nalazi se 25 najvernijih navijača Dinama. Sa druge strane nekoliko stotina popularnih Firmaša, koji još pristižu na severnu tribinu.

Vojvodina ima sjajnu šansu i mora da je iskoristi! Plej-of Lige Evrope je veoma blizu. Pokazalo se da beloruski velikan nije nikakav bauk, pošteno se namučio protiv Sent Patrika, pa Lale nemaju čega da se pribojavaju. Međutim, Lalatovićev tim mora da ostvari povoljan rezultat, kako se ne bi našao u problemu pred revanš. Prema svemu viđenom u dosadašnjem toku kvalifikacija, Novosađani i te kako imaju čemu da se nadaju, pogotovo u prvom meču.

Dobro veče, poštovani posetioci MOZZART Sporta. I večeras zajedno pratimo utakmicu jedinog preostalog srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ekipu Vojvodine, koja u prvom meču trećeg kola kvalifikacija na svom Karađorđu dočekuje Dinamo Minsk.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vošo, zgazi i Dinamo! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016

Vojvodina večeras igra svoj prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Dinama iz Minska na stadionu "Karađorđe", a objavljene su i startne postave oba tima...Vojvodina večeras nastavlja svoj put ka Ligi Evrope, protivnik je Dinamo iz Minska koji je imao dosta turbulencija poslednjih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.