KKCZ: Karte za Makabi od srede

Izvor: B92, 26.Nov.2013, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Karte za Makabi od srede

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će karte za meč sa Makabijem u sedmom kolu Evrolige biti puštene u prodaju u sredu.

Duel sa izraelskim velikanom igra se u četvrtak od 19 časova, a interesovanje za taj meč je veliko.

Karte će se od srede u 10 časova prodavati na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ulaznice za tribine koštaju 700, a za parter 1.200 dinara. Cene za plavu i belu ložu su 2.000, za ložu 2.500 dinara dok ulaznice za mesta koja se nalaze tik uz teren koštaju 5.000 dinara. Svaka osoba može da kupi najviše četiri ulaznice.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom i ovog puta apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava (petardi, baklji, dimnih bombi), bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera. Zbog kazni koje su na račun kluba izrečene posle utakmice sa Panatinaikosom, u slučaju bilo kakvih incidenata Crvena zvezda bi mogla da snosi veoma oštre novčane sankcije, ali i da bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili isključenjem iz takmičenja“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

’Crveno-beli’ trenutno imaju dve pobede i četiri poraza na petom mestu grupe D elitnog takmičenja. Makabi je na drugoj poziciji sa skorom 4-2.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KKCZ: Karte za Makabi od srede

Izvor: B92, 26.Nov.2013

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će karte za meč sa Makabijem u sedmom kolu Evrolige biti puštene u prodaju u sredu...Duel sa izraelskim velikanom igra se u četvrtak od 19 časova, a interesovanje za taj meč je veliko...Karte će se od srede u 10 časova prodavati na svim prodajnim...

Nastavak na B92...

ZVEZDA: Na Makabi za 700 dinara

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2013

Ulaznice za duel 7. kola Evrolige, u kojem Crvena zvezda u četvrtak dočekuje "ponos Izraela", prodavaće se od srede po cenama u rasponu od 700 do 5.000 dinara

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.