Nova vest
Košarka

Utorak, 26.11.2013.

10:49

KKCZ: Karte za Makabi od srede

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će karte za meč sa Makabijem u sedmom kolu Evrolige biti puštene u prodaju u sredu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel sa izraelskim velikanom igra se u četvrtak od 19 časova, a interesovanje za taj meč je veliko.

Karte će se od srede u 10 časova prodavati na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije.

Ulaznice za tribine koštaju 700, a za parter 1.200 dinara. Cene za plavu i belu ložu su 2.000, za ložu 2.500 dinara dok ulaznice za mesta koja se nalaze tik uz teren koštaju 5.000 dinara. Svaka osoba može da kupi najviše četiri ulaznice.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom i ovog puta apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava (petardi, baklji, dimnih bombi), bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera. Zbog kazni koje su na račun kluba izrečene posle utakmice sa Panatinaikosom, u slučaju bilo kakvih incidenata Crvena zvezda bi mogla da snosi veoma oštre novčane sankcije, ali i da bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili isključenjem iz takmičenja“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

’Crveno-beli’ trenutno imaju dve pobede i četiri poraza na petom mestu grupe D elitnog takmičenja. Makabi je na drugoj poziciji sa skorom 4-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu