ZVEZDA: Na Makabi za 700 dinara

Ulaznice za duel 7. kola Evrolige, u kojem Crvena zvezda u četvrtak dočekuje "ponos Izraela", prodavaće se od srede po cenama u rasponu od 700 do 5.000 dinara

  • 1

Takmičenje u prvoj fazi Evrolige polako ulazi u završnu fazu gde svaka pobeda može imati enorman značaj. "Crveno-bele" u četvrtak očekuje veoma bitna utakmica sa izraelskim Makabijem, gde će izabranici Dejana Radonjića tražiti pobedu koja ih možda može odvesti u TOP 16 fazu.

S obzirom na podršku koju je Crvena zvezda uživala u prethodnim utakmicama, kao i na interesovanje publike pred meč sa "ponosom Izraela" nema sumnje da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Karte će se prodavati od srede 27. novembra od 10 sati na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank Arena, TC Ušće, Bilet centar, Dom omladine i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Ulaznice za tribine koštaju 700, a za parter 1.200 dinara.

Cene za plavu i belu ložu su 2.000, za ložu 2.500 dinara, dok ulaznice za mesta koja se nalaze tik uz teren (seat court) koštaju 5.000 dinara. Svaka osoba može da kupi najviše četiri ulaznice.

Košarkaški klub Crvena zvezda je apelovao na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera.

Zbog kazni koje su na račun kluba izrečene posle utakmice sa Panatinaikosom, u slučaju bilo kakvih incidenata Crvena zvezda bi mogla da snosi veoma oštre novčane sankcije, ali i da bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili isključenjem iz takmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA