Juventusu prijala Sardinija, golčina Vidala protiv Kaljarija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusu prijala Sardinija, golčina Vidala protiv Kaljarija (VIDEO)

Stara dama lako izašla na kraj sa Kaljarijem na Siciliji (3:1) i sada ponovo beži Romi četiri boda u Seriji A

Da je morao da bira od koga će da izgubi, Zdenjek Zeman verovatno bi na poslednje mesto na spisku stavio Juventus, tim koji mu je odavno stao na žulj, iako je letos pokušao da objasni kako animozitet ima veze sa bivšim funkcionerima Stare dame, a ne sa klubom.

Juventusu je prijao izlet na Sardiniju u prvoj utakmici 16. kola Serije A, pošto je Stara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dama pobedila Zemanov Kaljari sa 3:1 i prekinula niz od tri remija. Što je još važnije za navijače torinskog giganta, sada je ponovo pritisak na Romi koja ima četiri boda manje, a u subotu dočekuje Milan u jednom od derbija kola.

Šampionu Italije ovo je bila 12. prvenstvena pobeda, a čini se da je do nje došao praktično već posle prvih 15 minuta kada je stekao dva gola prednosti.

Ekipi Kaljarija koju trenira vremešni češki stručnjak preostaje velika i poprilično teška borba za opstanak u elitnoj italijanskoj ligi u kojoj trenutno zauzima 18. mesto na tabeli.



Već u trećem minutu gosti iz Torina su došli do prednosti, a golu Juventusa u velikoj meri „kumovala“ je i ne baš najbolja intervencija golmana Kranja, koji je kratko odbio loptu na nogu Karlosa Teveza, a Argentincu nije bilo teško da je zakuca u mrežu.

Igrao se 15. minut kada je šampion Italije došao do novog gola i to kakvog. Posle karambola u kaznenom prostoru domaće ekipe, lopta je došla do Artura Vidala na 17 metara, koji ju je spektakularno plasiranom „kiflom“ poslao pravo u mrežu.

Sve je definitivno bilo gotovo u 51. minutu, kada je „sidraš“ Fernando Ljorente prevario odbranu Kaljarija, a pogodak Luke Rosetinija samo je ublažio poraz.

SERIJA A – 16. kolo:

Četvrtak:

Kaljari – Juventus 1:3 (0:2)

/Rosetini 65 - Tevez 3, Vidal 15, Ljorente 51/

21.00 Napoli – Parma

Subota:

18.00 Sasuolo – Ćezena

20.45 Roma – Milan

Nedelja:

12.30 Verona – Kjevo

15.00 Atalanta – Palermo

15.00 Fiorentina – Empoli

15.00 Sampdorija – Udineze

15.00 Torino – Đenova

20.45  Inter – Lacio

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.