Juventus spremio 70 miliona evra za jednog igrača ako ode Bonući!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus spremio 70 miliona evra za jednog igrača ako ode Bonući!

Italijanski mediji se bave transferima u Juventusu, a izgleda da je vicešampion Evrope spreman da potroši ogromne količine novca do kraja ovog prelaznog roka.

Leonardo Bonući bi mogao da pređe u Milan, i to koliko večeras, kako navode pojedini mediji u Italiji.

Transfer bi mogao da košta 40 miliona evra, a ukoliko se desi ova prodaja Juventusa, crno-beli iz Torina imaju plan kako potrošiti novac. Više o potencijalnoj prodaji Bonućija potražite OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U stvari, morali bi da dodaju 30 miliona evra.

"Premium sports" piše da je Juventus spreman da izdvoji 70 miliona evra za Tonija Krosa, fudbalera Real Madrida.

Poznato je da Juventus traga za prvoklasnim vezistom, Toni Kros je dugi vremenski period meta Juventusa, ali kontakata još uvek nije bilo.

Sve će zavisiti od potencijalne prodaje Bonućija...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bonućijev transfer - Dogovor sa Milanom postoji, šta još fali?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2017

Bonući i Milan su se dogovorili. Šta je još ostalo?..Leonardo Bonući je sve bliži tome da postane fudbaler Milana...Pojedini mediji u Italiji su objavili da će čak i večeras ovaj sjajni štoper postati fudbaler Rosonera, ali se to neće desiti, jer ne teče baš sve po planu Milana...Milan i...

Nastavak na Sportske.net...

Matić - IN, Bonući - OUT! Juventus krenuo po Nemanju „Slovaka“, Inter opet pred porazom

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2017

Vreme je za još jednu veliku kupovinu Stare dame..Juventus je večeras postigao dogovor sa Milanom o prodaji Leonarda Bonućija, a zarađenih 40.000.000 evra će odmah pokušati da uloži u dovođenje srpskog veziste Nemanje Matića! As Čelsija je prioritet Juventusa u narednih nekoliko dana prelaznog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.