Juventus protiv Reala za spas, Mitrović sa Anderlehtom kod Ibre

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus protiv Reala za spas, Mitrović sa Anderlehtom kod Ibre

Liga šampiona se nastavlja, a prvi mečevi četvrtog kola na programu su u utorak, kada fudbaleri Juventusa igraju protiv Real Madrida sa nadom da će ostvariti pobedu kojom bi zadržali šanse za plasman u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Juventus od 20.45 na svom stadionu u Torinu igra protiv Real Madrida, utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona. U prošlom kolu Real je na Santjago >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bernabeu pobedio Juventus sa 2:1.

Crno-beli imaju samo dva boda iz prve tri utakmice i nalaze se na trećem mestu na tabeli, a ispred su Real sa svih devet bodova i Galatasaraj sa četiri boda. Poslednji je Kopenhagen sa jednim bodom.

"Nadam se da će stadion Juventusa sutra uveče ključati i da će nas navijači pogurati do pobede. U Madridu smo pokazali šta možemo. Tim Reala napravljen je da ove sezone osvoji 10. titulu evropskog prvaka, ali ne smemo da ih se plašimo", rekao je trener Juventusa Antonio Konte.

Juventus u meč ulazi posle prvenstvene pobede protiv Parme (1:0), a poslednjih 15 minuta u toj utakmici igrao je Fabio Kvaljarela, koji se oporavio od povrede i mogao bi da bude u timu za sutrašnji duel. Meč će propustiti defanzivac Đorđo Kijelini, koji je isključen na prošloj utakmici u Madridu.

Pobeda u Torinu osigurala bi Realu plasman medju osam najboljih ekipa. Devetostruki evropski šampion u utakmicu ulazi posle pobede protiv Rajo Valjekana od 3:2, a dvostruki strelac u tom meču bio je Kristijano Ronaldo, koji je tako ove sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima.

U drugoj utakmici u Grupi B u Danskoj igraju Kopenhagen i Galatasaraj. Turski tim bi pobedom mogao da se "odlepi" od Juventusa i uveća šanse za plasman u drugu fazu. U prošlom kolu ekipa Roberta Manćinija pobedila je u Istanbulu šampiona Danske sa 3:1.

Aleksandar Mitrović će, zajedno sa Lukom Milivojevićem, kao fudbaler Anderlehta gostovati lideru grupe C, Pari Sen Žermenu, koji je u prvom duelu ovih timova ubedljivo trijumfovao, i to uz četiri gola maestralnog Zlatana Ibrahimovića. Anderleht je bez bodova, pa o drugom mestu u grupi za sada odlučujuću Olimpijakos i Benfika, koji se sastaju u Atini, u koju stiže kolonija srpskih fudbalera koji nastupaju za portugalski klub.

U grupi A Real Sosijedad ima težak zadatak da nadmaši "nulu" na kojoj je, jer mu u goste stiže Mančester junajted, dok će trećeplasirani Šahtjor tražiti pobedu nad Bajerom, kog bi u tom slučaju pretekao na tabeli.

U preostaloj, grupi D, Zoran Tošić sa ekipom CSKA gostuje Mančester sitiju, koji je u velikoj formi jer je ovog vikenda sa 7:0 pobedio ekipu Noriča, dok prvak Evrope Bajern gostuje nejakoj Viktoriji iz Plzena.

Liga šampiona, utorak (svi mečevi počinju u 20:45)

Grupa A:


Real Sosijedad - Mančester junajted

Šahtjor - Bajer Leverkuzen

Tabela: Mančester junajted 7, Bajer 6, Šahtjor 4, Real Sosijedad 0

Grupa B:

Kopenhagen - Galatasaraj

Juventus - Real Madrid

Tabela: Real Madrid 9, Galatasaraj 4, Juventus 2, Kopenhagen 1

Grupa C:

Olimpijakos - Benfika

Pari Sen Žermen - Anderleht

Tabela: PSŽ 9, Olimpijakos 4, Benfika 4, Anderleht 0

Grupa D:

Mančester siti - CSKA Moskva

Viktorija Plzen - Bajern Minhen

Tabela: Bajern 9, Mančester siti 6, CSKA 3, Viktorija 0

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus protiv Reala za spas, Mitrović sa Anderlehtom kod Ibre

Izvor: Dzungla.org, 04.Nov.2013

Liga šampiona se nastavlja, a prvi mečevi četvrtog kola na programu su u utorak, kada fudbaleri Juventusa igraju protiv Real Madrida sa nadom da će ostvariti pobedu kojom bi zadržali šanse za plasman u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.