Juve bez popusta za Napoli, sjajne vesti za Rimljane! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve bez popusta za Napoli, sjajne vesti za Rimljane! (video)

Na otvaranju pretposlednjeg kola Serije A, Juve nije oprostio Napoliju, na kraju 3:1 za šampiona. Ako Lacio ne izgubi u ponedeljak u gradskom derbiju, Napoli više nema nikakvu šansu za Ligu šampiona!

Juventusu meč nije značio ništa, protekao je u slavljeničkoj atmosferi zbog duple krune, ali odata je i počast palima na Hejselu.

Domaćin je odmarao igrače, Napolitanci se bore za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona, ali nije bilo popusta.

U prvom poluvremenu malo uzbuđenja, ali se mreža gostiju zatresla. Sjajan pas Komana, Pereira se ubacio iz drugog plana, lako matirao golmana gostiju.

U nastavku bolja igra Napolija. Sudija Banti je posle igranja rukom Asamoe pokazao na belu tačku. Bufon je Insinjeu odbranio penal, ali Lopez je pritrčao i pogodio praznu mrežu, 1:1.

Gosti su se ohrabrili, Lopez je sjajno šutirao, Bufon brani fantastično. Onda je nakon kornera spasao još jedan gol kada je Hamšik šutirao glavom.

Ipak, Juventus je praktično ni iz čega stigao do pobede, sjajno je Sturaro okrenuo dvojicu odbrambenih igrača Vezuvijana i postigao prvenac za Juventus.

Eksplodirao je stadion, u samom finišu je Britos udario Moratu u kaznenom prostoru iako je lopta bila daleko. Penal posle koga je Simone Pepe postavio konačnih 3:1 za šampiona!

Juventus nastavio strašan niz na svom stadionu. Učinio je uslugu rimskim ekipama koje igraju u ponedeljak.  Roma je sada najmanje treća, a Laciju je potreban makar bod da u poslednjem kolu rasterećeno putuje na "San Paolo".

Golove iz Torina možete videti ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SERIJA A: Juve stavio ‘veto’ na plasman Napolija u Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015

U derbiju 37. kola Serije A, Juventus je na Olimpijskom stadionu savladao Napoli sa 3:1 (1:0).. . “Stara dama” je odavno šampion Italije, osvojila je i Kup, igraće u finalu Lige šampiona, ali nikoga ne pušta. Naime, Juveu je utakmica sa Napolijem bila prijateljskog karaktera, dok je gostima ovo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.