Jovanovski u finalu ITF turnira u Puneu

Izvor: Studio B, 24.Dec.2010, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski u finalu ITF turnira u Puneu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u finale ITF turnira u Puneu u Indiji, pošto je u polufinalu savladala Ukrajinku Anu Škudun sa 6:2, 6:3.

Jovanovski nije imala previše problema sa 671. teniserkom sveta i za nešto više od sat vremena pobedila ju je u dva seta.

Jovanovski će se u subotu za titulu boriti protiv Ruskinje Nine Bračnikove, 148. teniserke sveta, koja je postavljena za drugog nosioca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Ukoliko trijumfuje, srpska teniserka će zaraditi 16 bodova i na WTA listi od 3. januara napredovaće tri mesta. Turnir u Puneu igra se za nagradni fond od 25.000 dolara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana još korak do titule u Indiji

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2010

Kako se turnir u Puneu u Indiji bliži kraju, Bojana Jovanovski igra sve bolje. Ubedljivom pobedom nad Anom Škudin iz Ukrajine, Srpkinja se plasirala u finale i u subotu će se boriti za titulu.

Nastavak na Sportske.net...

JOVANOVSKI U FINALU ITF TURNIRA U INDIJI

Izvor: Kurir, 24.Dec.2010

PUNE - Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u finale ITF turnira u Puneu u Indiji, pošto je u polufinalnom meču savladala Ukrajinku Anu Škudun rezultatom 6:2, 6:3...PUNE - Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u finale ITF turnira u Puneu u Indiji, pošto je  u polufinalnom meču...

Nastavak na Kurir...

Jovanovski osvojila turnir u Puneu

Izvor: B92, 25.Dec.2010, 10:45

Srpska teniserka Bojana Jovanovski trijumfovala je na ITF turniru u indijskom Puneu...Jovanovski je u finalu savladala Ruskinju Ninu Bratčikovu, 148. teniserku sveta, sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4. ..Srpska teniserka, koja za par dana puni 19 godina, trijumfom u Puneu zaradila je 16 poena i od ponedeljka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.