Jokanović: Nisam plaćen da komentarišem suđenje, ali ovo je smešno (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Nisam plaćen da komentarišem suđenje, ali ovo je smešno (VIDEO)

"Posle 20 i nešto sekundi smo ostali sa igračem manje. Izvinite, ali to je smešno", poručio je Jokanović posle poraza u derbiju Čempionšipa protiv Bornmuta

Slaviša Jokanović i tim koji predvodi sa klupe, Votford, nastavio je da igra po sistemu toplo-hladno u engleskom Čempionšipu, a sada je došao na red poraz i to od lidera Bornmuta (2:0). Srpski stručnjak rekao je da je ponosan na ekipu uprkos porazu, ali da nije srećan što je Votford već u 26. sekundi ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa igračem manje.

Gabrijela Angela morao je u svlačionicu zbog starta sa dve noge na protivničkom igraču, a kasnije je za Bornmut sviran i penal.

“To nije dobro ni za koga, ni za Votford, ni za navijače, ni za fudbal generalno. Međutim, moram da budem ponosan na svoje igrače jer su se borili tokom cele utakmice. Što se tiče sudijskih odluka, nisam plaćen toliko da bi davao mišljenje o ovakvim situacijama. Jednostavno, mislim da je odluka o isključenju bila pogrešna i čudna“, rekao je Jokanović za sajt Votforda.

Bivši strateg Partizana dodao je da ne razmišlja sada o mogućoj žalbi na suđenje, kao i da nije želeo da razgovara sa arbitrom 30 minuta posle meča kako bi zatražio pojašnjenje odluka.

“Stvarno ne vidim koja bi bila svrha tog sastanka. Napravio je veliku grešku. Posle 20 i nešto sekundi smo ostali sa igračem manje. Izvinite, ali to je smešno. Međutim, to je fudbal, to je spektakl. Uprkos tome, moram da čestitam Bornmutu“, zaključio je Jokanović.

Posle ovog poraza ekipa Votforda ostala je na šestom mestu na tabeli sa 47 bodova, sedam manje od lidera Bornmuta.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.