Jelenu trenira rumunski stručnjak

Izvor: S media, 13.Dec.2010, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenu trenira rumunski stručnjak

Jelena Janković ući će u 2011. godinu sa novim trenerom.

Andrej Pavel (36), po mnogima najbolji rumunski teniser u poslednjih 20 godina,postaće trener Jelene Janković. Naša teniserka nije demantovala ovu informaciju i po svemu sudeći dogovor o saradnji je zaista i postignut.

Bez promena u vrhu

Jelena ima novog člana porodice (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Jelena uklonila "nešto iz oka"

Legende u "Pioniru"

Nole i JJ milioneri

Ani Srbija u drugom planu?

Rumun je u karijeri osvojio tri titule u singlu, a jedna od njih je bila i turnir iz masters serije u Montrealu (2001), dok je u dublu sedam puta osvajao pehar. Najviše što je postigao na ATP listi bilo je 13. mesto (2004. godine), a nedavno je bio i selektor Dejvis kup reprezentacije Rumunije, koja je pod njegovim vođstvom izgubila 3:2 od Švedske.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Jelena Janković pronašla trenera?

Izvor: Blic, 14.Dec.2010, 10:00

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković pronašla je novog trenera. Kako su pojedini teniski forumi objavili, radi se o nekadašnjem rumunskom igraču Andreju Pavelu. ..Kako se nezvanično saznaje, Pavel je pristao da od naredne sezone savetima i prisustvom pomogne Jeleni u karijeri...Pavel je bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.