Jednom navijaču pas pocepao karte za finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednom navijaču pas pocepao karte za finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu (FOTO)

Met Grimer bio je na poslovnom sastanku kada mu je stigla poruka od žene da je hitno pozove. Pomislio je da se nešto dogodilo njegovoj porodici. Nije. Samo mu je pas skoro pojeo ulaznice za meč sa Midlzbroom

Stavite se u kožu nesrećnog Engleza. Veliki je fan Noriča, pratio ga je u polufinalu protiv Ipsviča, a sada umalo da finalni duel plej-ofa za ulazak u Premijer ligu odgleda preko TV ekrana, iako je uredno kupio ulaznice. Razlog? Njegov pas Fredi.

Naughty >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dog eats Norwich fan's three tickets for Championship play-off final at Wembley http://t.co/jeQmAfD5yX pic.twitter.com/1OmP0YgcM4

"Telefon mi je zazvonio nekoliko puta u toku poslovnog sastanka i ja sam ga ignorisao. Potom mi je stigla poruka od žene da je hitno pozovem. Izašao sam napolje uz misao da se nešto dogodilo mojim članovima porodice. Međutim... Pokušao sam da ih zalepim selotejp trakom ali nije vredelo", jada se navijač Noriča.

Na njegovu sreću, karte će ga čekati na Vembliju. Samo neka drži malog psa Fredija podalje.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.