Ono kad ti pas pojede ulaznicu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad ti pas pojede ulaznicu! (foto)

Na njega ne možete da se naljutite, a gospodin Grimer misli da je to dobar znak!

Mat Grimer je platio oko 200 evra za tri ulaznice za meč protiv Boroa u ponedeljak. Njegov Norič se bori za Premijer ligu, u finalu plej ofa traže kartu za povratak u najjaču ligu na svetu.

Pas Fredi navija izgleda za rivalski Ipsvič, Met je prvo stavio karte na frižider, ali se bojao da ih slučajno ne baci u đubre, pa ih je pomerio što je bilo kobno. Pas je uništio karte, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Norič prihvatio ovakvo objašnjenje i odštampao mu nove.

Gospodin Grimer je pretplatnik kluba 10 godina, na meč u ponedeljak će voditi dva sina koji su se zaista uspaničili nakon što je Fredi doručkovao njihove karte. Ipak, uplakani dečaci su se razvedrili kada je stigla potvrda da će "Kanarinci" svojim navijačima poslati nove.

"Verujem da je ovo dobar znak pred finale, dobićemo Boro i idemo u Premijer ligu", izjavio je Mat Grimer.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jednom navijaču pas pocepao karte za finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015

Met Grimer bio je na poslovnom sastanku kada mu je stigla poruka od žene da je hitno pozove. Pomislio je da se nešto dogodilo njegovoj porodici. Nije. Samo mu je pas skoro pojeo ulaznice za meč sa Midlzbroom..Stavite se u kožu nesrećnog Engleza. Veliki je fan Noriča, pratio ga je u polufinalu protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.