Janković prozvao igrače, Mudrinski i Kirovski morali u policiju!

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković prozvao igrače, Mudrinski i Kirovski morali u policiju!

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković okupio je 32 igrača na prvoj prozivci pred pripreme za prolećni deo prvenstva, na kojoj nije bilo Aleksandra Kirovskog i Ognjena Mudrinskog pošto su morali da odu u kruševačku policiju na saslušanje povodom incidenata na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

Na prvom okupljanju igračima crveno-belih posle zimske pauze obratili su se predsednik Dragan Džajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i potpredsednik Nebojša Čović.

"Igrači svaku utakmicu treba da shvate kao kao kvalifikacionu i da pokušaju da se oduže publici, da ona bude zadovoljna na pravi način. Nećemo im stavljati 'nož pod grlo', jer su oni svesni šta znači biti treći ili četvrti, a šta prvi. Prelazni rok počinje 14. januara i tada će se više znati", poručio je Džajić.

Kada je reč o pojačanjima, sportski direktor Zoran Stojadinović i dalje veruje u dolazak stranih fudbalera.

"Verovatnije da sada nemamo mnogo novca, ali ipak je nešto bliža varijanta da se pojačamo strancima nego domaćim igračima. Klubu bi i koristilo da popuni prazni kasu prodajom nekog od igrača", naveo je Stojadinović.

Trener Janković na raspolaganju će od prvog dana imati 35 igrača, samo što su sa prve prozivke opravdano izostali Mudrinski i Kirovski. Oni su morali da daju dopunske izjave zbog sukoba na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo i njihov povratak se očekuje u toku dana. Zbog kašnjenja sa dolaskom iz Brazila nije bilo ni Kadua.

"Po spisku se vidi da se Zvezda oslanja na svoje klince o čemu se mnogo pričalo i javnost ih traži. Zbog toga je došlo do izbora Živkovića koji ih dobro poznaje, kao Čebzanović koji je takođe priključen stručnom štabu", istakao je Janković i dodao da neće da priča o odlascima, jer to još nije rekao igračima.

Prvobitan spisak će biti sveden na 26 fudbalera nakon testova koji će biti obavljeni u naredna tri dana. Novih igrača na Marakani za sada nema, a starosedeocima su priključeni igrači koji su jesenji deo proveli na pozajmicama, dok će iz omladinskog pogona na pripreme ići Simić, Čikić i Mihajlović.

Spisak 35 fudbalera Crvene zvezde

Bajković, Kirovski, Vesić, Dmitrović, Pantić, Nenadić, Mijailović, Spajić, Krneta, Dimitrijević, Lazović, Babalj, Milijaš, Kadu, Maksimović, Mikić, Jovanović, Milunović, Kasalica, Milivojević, Mirić, Mladenović, Savićević, Vešović, Asamoa, Mudrinski, Simić, Čikić, Mihajlović, Reljić, Mijović, Stojković, Đuričković, Luković i Ožegović.

Povezane vesti: Janković glavni kandidat za trenera Zvezde
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković prozvao igrače i najavio skraćenje spiska, Mudrinski i Kirovski morali u policiju!

Izvor: Blic, 09.Jan.2013

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković okupio je 32 igrača na prvoj prozivci pred pripreme za prolećni deo prvenstva, na kojoj nije bilo Aleksandra Kirovskog i Ognjena Mudrinskog pošto su morali da odu u kruševačku policiju na saslušanje povodom incidenata na utakmici mladih reprezentacija Srbije...

Nastavak na Blic...

Čović o dugovanjima Zvezde: Ima jedna egzotična banka… (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jan.2013

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović čudi se zbog čega se pravi toliki pritisak na klub kada su u pitanju pojačanja za prolećni deo sezone. Čović poručuje da bi medijima bolje bilo da istražuju sporna dugovanja crveno-belih prema pojedinim misterioznim bankama, pre svega misli na Univerzal...

Nastavak na MozzartSport.com...

Počelo suđenje za "slučaj Kruševac"

Izvor: B92, 09.Jan.2013

Suđenje trojici mladih reprezentativaca Srbije i njihovom kondicionom treneru za kruševački incident počelo je u sredu...Prvo ročište suđenja za tuču naših i engleskih fudbalera održano je pred Višim sudom u Kruševcu...Predsednik suda Dragan Zdravković rekao je agenciji Beta da su izjave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.