Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Donji Srem čeka Zvezdu, Partizan domaćin Jagodini

U sredu od 16:30 na repertoaru je vandredno 25. kolo domaće Jelen Superlige Srbije.
Nakon “večitog derbija” koji je okončan nerešenim rezultatom 0:0, fudbaleri Partizana ljubomorno čuvaju svojih pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu.
Izabranici Nenada Lalatovića imaće priliku danas od 16:30 da u gostima Donjem Sremu, ali u susretu koji će biti odigran u Novom Sadu, eventualnom pobedom priđu najljućem rivalu na “samo” – >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 2.
Ipak, trener crveno-belih Nenad Lalatović svestan je da posao njegovom timu neće biti nimalo lak.
- Utakmice posle derbija uvek su najteže jer dolazi do emotivnog pražnjenja. Igramo protiv ekipe koja je pobedila OFK Beograd 4:0, i koja je uzela veoma veliki bod u Lučanima. Imaju dobre pojedince, jaki su na prekidima, pogledali smo njihove utakmice i dobro ih analizirali – rekao je Lalatović i dodao:
- Naš cilj se zna, pobeda nam je neophodna i želimo da se u Beograd vratimo sa tri boda. Ne mogu ni da zamislim situaciju u kojoj nećemo pobediti. Igrači su motivisani samom činjenicom da igraju u Crvenoj zvezdi, tako da bez obzira na rezultat derbija u kom niko nikoga nije pobedio, motiva ne sme i neće izostati – navo je Lalatović.
Samo dva sata kasnije, u terminu od 18:30, fudbaleri Partizana pred svojim navijačima ugostiće Jagodinu. Ukoliko crveno-beli trijumfuju na “Karađorđu“, četa Zorana Milinkovića moći će tako da se eventualnom pobedom ponovo vrati na bezbednih +5.
- Prvo što nam se nameće posle derbija jeste da smo emotivno i fizčki iscrpljeni, to je normalno i to je godinama već tako. Ali, raspored je takav da treći put za nedelju dana igramo protiv Jagodine. Ja tu ekipu jako cenim uprkos njihovim lošim rezultatima – kazao je Milinković i dodao:
- Pozvao bih ekipu na oprez iz nekoliko razloga. Malo zbog toga što smo pshihofizički iscrpljeni, malo zbog toga što igramo sa njima treći meč u jako kratkom periodu, a i u svakom slučaju imaju dobar tim i nekoliko dobrih igrača i mogu svakom da pomrse račune – naveo je Milinković.
Raspored 25. kola JSL
16:30
Donji Srem – Crvena zvezda
17:00
Čukarički – OFK Beograd
Novi Pazar – Napredak
Rad – Mladost
Radnički 1923 – Radnički N.
Voždovac – Vojvodina
18:30
PartizanJagodina
19:00
Borac – Spartak
hotsport.rs  
The post JSL: Donji Srem čeka Zvezdu, Partizan domaćin Jagodini appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ VELIKIH PROMENA: Zvezda u sličnoj formaciji kao u derbiju napada Donji Srem

Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2015

Prvi meč 25. kola Jelen Superlige igra se u Novom Sadu gde Donji Srem dočekuje Crvenu zvezdu koja posle remija u večitom derbijui i dalje zaostaje pet bodova za Partizanom.. . Jedini način da ostanu u šampionskoj trci je da crveno-beli u meču koji počinje u 16.30 sati savladaju klub iz Pećinaca....

Nastavak na HotSport.rs...

Mladost Partizana čuva prednost

Izvor: Danas, 30.Apr.2015, 08:51

Beograd - Fudbaleri Partizana savladali su Jagodinu sa 1:0 u 25. kolu Jelen Superlige i tako se za još jedan korak približili šampionskom peharu. Jedini gol u Humskoj bio je delo mladog Šaponjića u 28. minutu kojim je očuvao crno-belima pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu koja je bila ubedljiva...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.