JOŠ JEDNA ANALIZA: Evo šta Nadalov trener misli o Đokovićevoj daljoj karijeri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA ANALIZA: Evo šta Nadalov trener misli o Đokovićevoj daljoj karijeri (FOTO)

Karlos Moja izneo prognoze u vezi Novaka i Mareja.

Trener Rafaela Nadala, Karlos Moja, prokomentarisao je formu Novaka Đokovića i pokušao da objasni zašto najbolji srpski teniser ne igra na prepoznatljivom nivou već izvestan period.

SRBIJI ĆE BITI NIKAD TEŽE U DEJVIS KUPU: Francuz se PREDOMISLIO i odlučio da igra (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
POČINJE NOVI ŽIVOT: Evo šta je Nole poručio FANOVIMA pred start turnira u Monte Karlu (FOTO)

- Đoković je izgubio poverenje u sebe, kao i intenzitet dobrih partija i više nije gladan pobeda. Takvo raspoloženje ga drži od prošlogodišnjeg osvajanja Kupa musketara. Takve stvari se događaju, previše vremena provedenih na vrhu učini igrača slabijim. Saveti Borisa Bekera bili su Đokoviću izuzetno važni. Ali, svejedno, mislim da ni Đoković ni Endi Marej neće još dugo da budu u ovakvoj poziciji. Biće u najkraćem vremenskom roku ponovo konkuretni u borbu za vrh – izjavio je Moja za "El Mundo Deportivo“.

S druge strane, njegov pulen, Rafael Nadal, niže dobre rezultate, o čemu je Moja istakao:

VRATIO SE JANKO: Tipsarević ISPRAŠIO Španca! (FOTO)

- Dobro igra. Pobeđivao je igrače koji bolje rangirani od njega. Sada je došlo vreme da to isto počne da radi i na šljaci na kojoj nije igrao godinu dana. Mora da popravi neke elemente u igri, ali za sada je sve OK.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moja: Đoković? Kad ste dugo na vrhu, to vas oslabi

Izvor: B92, 18.Apr.2017

Nekada prvi teniser sveta i osvajač 20 ATP titula Španac Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, komentarisao je slabiju formu ove sezone našeg Novaka Đokovića...U intervjuu za "El Mundo" Moja je govorio o dosadašnjem toku sezone svog igrača, a dotakao se i drugog tenisera sveta i njegovih neočekivanih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.