JEZIV SNIMAK: Ovako je Grobar bakljom zapalio navijača Vojvodine pred očima simpatizera! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK: Ovako je Grobar bakljom zapalio navijača Vojvodine pred očima simpatizera! (VIDEO)

Na utakmici Vojvodina - Novi Pazar odigranoj 19. novembra došlo je do velikih incidenata koje su izazvali Grobari, a jedan snimak objavljen tek u nedelju otkrio je šta se zapravo desilo.

Desetak navijača crno-belih ušlo je na zapadnu tribinu stadiona Karađorđe, razvili su i zastavu i počeli da pevaju, što je izazvalo reakciju domaće publike. Na ovoj tribini se inače više okupljaju simpatizeri Voše, dok su na drugoj strani pripadnici Firme. Ipak, jedan od navijača Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je prišao Grobarima ne shvatajući šta mu se sprema, jedan je prišao sa upaljenom bakljom i spržio mu jaknu, na sreću barem je sve prošlo bez većih povreda i posledica.

Odmah nakon toga, Firmaši su jurnuli ka Grobarima, koji su otišli sa tribine, a zbog svega ovoga utakmica je bila u prekidu. Firma je objavila snimak uz naslov "Uvek ste pred Firmom bežali", kao najavu derbija u sredu, u 18 časova na Karađorđu.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NAJAVA PRED DERBI U NS: Firma prikazala snimak na kom su Grobari zapalili njenog navijača i nešto im poručili (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2016

U sredu se igra veliki derbi Superlige Srbije gde će u Novom Sadu koplja ukrstiti timovi koji dele drugo mesto Vojvodina i Partizan.. . Na terenu nas očekuje velika borba, ali ne samo na ‘travnatom tepihu’, već i na tribinama. ‘Rat’ Firme i Grobara je obnovljen 19. novmebra kada su pristalice...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.