JEDVA DOČEKAO: Pogledajte reakciju Matsa Vilandera posle Noletove eliminacije u Melburnu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDVA DOČEKAO: Pogledajte reakciju Matsa Vilandera posle Noletove eliminacije u Melburnu (FOTO)

Denis Istomin načinio senzaciju na Australijan openu i savladao drugog tenisera sveta.

Eliminacija u drugom kolu Australijan opena šokirala je sve navijače Novaka Đokovića. Muk i neverica su stanje karakteristično za sve one koji su sa Novakom godinama unazad proslavljali velike uspehe.

Ali, ima i onih kojima je pobeda Denisa Istomina izmamila osmeh na lice. Prvi među njima je čuveni komentator „Eurosporta“ Mats Vilander, nekada najbolji tensier >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta.

ŠMEKER SVETSKOG GLASA: Đoković i Istomin igrali su prvi gem 16 minuta, a onda je Novak postavio rivalu potpuno NEOČEKIVANO PITANJE (VIDEO)

Večiti i najžešći kritičar Novaka Đokovića kao da je jedva dočekao ranu eliminaciju Srbina. Osmehom „od uva do uva“ pokazao je količinu slasti koja se krije iza svake njegovog komentara.

NEČUVENO: Posle Troickog i Novak na meti sudija! Ali, Đoković nije dozvolio krađu! (VIDEO)

Matse, ne zaboravi - ko se poslednji smeje, najslađe se smeje!
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKIRANOM BEKERU JE SVE JASNO: Novak je zbog OVOGA bio OSUĐEN na poraz (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017

Đoković eliminisan u drugom kolu Australijan opena...Boris Beker nije mogao da veruje da njegov dojučerašnji pulen Novak Đoković neće odbraniti titulu na Australijan openu. Srpski šampion je senzacionalno eliminisan već u drugom kolu od Denisa Istomina koji zauzima 117. poziciju na ATP listi...JEDVA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Marijeva mama likuje posle eliminacije Đokovića (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017

Mnogo je onih koji su srećni zbog poraza Novaka Đokovića na Australijan Openu, jer će nadalje takmičenje u Melburnu biti potpuno otvoreno i bez izrazitog favorita...Logično, kladionice sada najveće šanse za osvajanje "Ozi Opena" daju prvom teniseru sveta Endiju Mariju koji sada ima jednu brigu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.