Izdajnik Humels izviždan (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izdajnik" Humels izviždan (video)

Humels je tražio transfer u Bajern i stavljen je na stub srama u Dortmundu. Očekivano, već danas, navijači su mu pripremili oproštajni koncert.

Humels je posle mnogo neprospavanih noći doneo odluku koja se, očekivano, nije svidela navijačima Dortmunda.

Nemački reprezentativac je odlučio da se vrati u svoj Bajern, a navijači Milionera to smatraju činom izdaje. Još više boli to što je očigledno da im Bajern svake godine za džabe ili skoro za džabe odvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolje igrače i pokazuje koliko je moćniji. Posle Levandovskog i Gecea, Humels je još jedan u nizu, svi znaju ne i poslednji.

Danas su uradili jedino što su mogli. Izviždali su dojučerašnjeg ljubimca na predstavljanju timova pred meč sa Volfsburgom.

Verujemo da Humelsu nije svejedno, ili mu bar neće biti još dve nedelje.

Wait for it. #judas #hummels #BVBWOB pic.twitter.com/fsGe7z8WkH

— Blumenmädchen (@_rosenregen) April 30, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.