Ivanšic potpisao za Panatinaikos

Izvor: B92, 06.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanšic potpisao za Panatinaikos

Austrijski fudbalski reprezentativac Andreas Ivanšic potpisao je ugovor sa Panatinaikosom na četiri godine, saopšteno je iz atinskog kluba.

Ivanšic, koji je učestvovao na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, 2006. godine prešao je iz austrijskog kluba Red Bul iz Salcburga na dvogodišnju pozajmicu u Panatinaikos.

Grčki dnevni list Sport dej naveo je da je Panatinaikos za Ivanšica Red Bulu platio 2,4 milona evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanšic potpisao za Panatinaikos

Izvor: Kurir, 06.Jul.2008

ATINA, 6. jula 2008. (Beta-AP) - Austrijski fudbalski reprezentativac Andreas Ivanšic potpisao je ugovor sa Panatinaikosom na četiri godine, saopšteno je danas iz atinskog kluba. Ivanšic, koji je učestvovao na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, 2006. godine prešao je iz austrijskog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.