Inter sve bliži defanzivcu Sampa

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter sve bliži defanzivcu Sampa

Slovački defanzivac koji nastupa u Sampdoriji, Milan Skriniar, mogao bi ubrzo da postane fudbaler Intera.

Inter izgleda nigde ne žuri sa pojačanjima, ali i sa prodajama. Ipak, daleko od toga da se ne radi na dovođenju fudbalera.

Jedan od onih koji bi mogli da pojačaju redove ekipe koju je preuzeo Lučano Spaleti jeste i Milan Skriniar, o kome je bilo reči u prethodnim nedeljama.

Postoji nekoliko opcija po kojim bi 22-godišnji Skriniar postao fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Intera, a jedna o kojoj se trenutno diskutuje između dve uprave jeste razmena igrača.

U zamenu za Skriniara u Sampdoriju bi mogao da ode Đanluka Kaprari, fudbaler koji je stigao iz Peskare 2016. godine u Inter, ali koji je proveo sezonu na pozajmici u pomenutom klubu.

Sada je član Intera, mogao bi u suprotnom smeru, u Sampdoriju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.