Inter se dogovorio sa Sorijanom, Eder stiže već sutra!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter se dogovorio sa Sorijanom, Eder stiže već sutra!

Ekipa koju ove sezone predvodi Roberto Manćini je baš rešila da dovede dvojac iz Sampdorije u ovom prelaznom roku.

Prelazni rok je još uvek aktuelan, a Inter na čelu sa Robertom Manćinijem želi da se pojača pred nastavak sezone.

Pominjalo se često, između ostalih, želje su im i Sorijano i Eder iz Sampdorije.

Navodno je sa Ederom sve gotovo i napadač bi trebalo sutra da potpiše ugovor sa Interom vredan 1,5 miliona evra po sezoni.

Tačnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvo bi došao na pozajmicu koja će biti plaćena 1,5 miliona evra, da bi kasnije potpisao gore pomenuti ugovor do 2020. godine. Sampdorija bi dobila 10 miliona evra na ime obeštećenja.

Nije to sve što se tiče saradnje Intera i Sampdorije ove zime. Andrea Ranokia je potpisao ugovor sa Sampdorijom, takođe, Dodo je na pozajmici u Sampdoriji od ovog januara, a čak ni ovde nije kraj.

Roberto Sorijano bi trebalo da pojača Inter pošto je sve dogovoreno, ali tek od leta. Naime, Sampdorija je prihvatila ponudu za njega, postaće odmah fudbaler Intera, ali će biti prosleđen na pozajmicu Sampdoriji do kraja ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOSANCI OSVAJAJU RIM: Zukanović pojačao ‘vučicu’

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2016

Roma je jača za još jednog Bosanca, koji je došao iz Sampdorije u ‘večni grad’. Zukanović će se u timu ‘vučice’ pridružiti zemljacima, Miralemu Pjaniću i Edinu Džeku.  Bosanac je na Olimpik došao na šestomesečnu pozajmicu iz Sampdorije u visino od 1,5 miliona evra sa pravom da ‘vučica’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.