Inter doveo Edera iz Sampdorije

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Jan.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter doveo Edera iz Sampdorije

Inter je kompletirao dovođenje Edera iz Sampdorije na dvogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora. Roberto Manćini je ranije priznao kako bi voleo da vidi dvadesetdevetogodišnjeg napadača na Meaci ali je tvrdio da bi januarski transfer mogao biti problematičan. Ipak, Inter je sada uspeo da osigura dolazak italijanskog reprezentativca, a Eder je potpisao ugovor do leta 2020. Ugovor … Nastaviti čitanje »

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

SADA I ZVANIČNO: Eder u Interu

Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2016

Inter je danas ozvaničio transfer Edera iz Sampdorije.. . . Eder u novi klub dolazi na dvogodišnju pozajmicu, a po njenom isteku, Inter će moći da otkupi ugovor 29 – godišnjeg reprezentativca Italije koji će potpisati ugovor do 2020. godine. . Inter i Sampdoria imaju dobre poslovne odnose, a...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.