I o ovome će se još pričati - Ronaldo šutnuo Šmelcera! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I o ovome će se još pričati - Ronaldo šutnuo Šmelcera! (video)

Ako je, po svemu sudeći, večeras stavio tačku na nesporazume sa trenerom Zidanom, Kristijano Ronaldo je istovremeno dao i novi povod medijima da se bave njegovim ponašanjem.

Kada već pominjemo Ronaldov odnos sa Zidanom, njihov večerašnji pozdrav možete da pogledate OVDE, ali još nešto čime je temperamentni Portugalac takođe skrenuo pažnju na sebe tokom meča sa Dortmundom, jeste i jedan detalj tokom drugog poluvremena ove utakmice.

Igrao se 64. minut meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madriđani su bili u napadu, a Ronaldo je očekivao loptu u kaznenom prostoru rivala i borio se za što bolju poziciju sa fudbalerom domaćih Šmelcerom.

I ništa tu ne bi bilo neobično, da Ronaldo nije s leđa šutnuo protivničkog fudbalera, verovatno isfrustriran što nije dobio još jednu priliku da zatrese mrežu.

Pogledajte u prilogu kako je izgledala ova situacija.

Here's the video of Ronaldo kicking Schmelzer. Courtesy of @warcalol. pic.twitter.com/wK0FAYhDKn

— Sergi Domínguez (@FutbolSergi) September 27, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.