Hulk u Šangaju za 20 miliona evra godišnje

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hulk u Šangaju za 20 miliona evra godišnje

Brazilski napadač Hulk do kraja ove nedelje i zvanično će postati fudbaler kineskog Šangaja SIPG.

Ovaj klub je saopštio da će 30-godišnji fudbaler 29. juna doputovati u Šangaj i posle lekarskih pregleda potpisati ugovor.

Ranije je objavljeno da je kineski prvoligaš za nekadašnjeg igrača Vitorije, Kavasakija, Tokio Verdija i Porta ponudio 55 miliona evra.

Hulkova plata u Šangaju će iznositi neverovatnih 20 miliona evra.

Brazilac je prošle sezone u ruskoj Premijer ligi, u koju je stigao 2012, odigrao 27 utakmica i postigao je 17 golova, uz 16 asistencija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Transfer leta - Brazilac postaje najplaćeniji na svetu!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Fudbaler Zenita mogao bi ponovo da postavi rekord...Brazilac Hulk karijeru bi mogao da nastavi u Kini i to za rekordni transfer od 55 miliona evra...Kako prenosi francuski L'Ekip, Šangaj SIPG je postigao dogovor sa Zenitom i sa Hulkom i posao bi trebalo da bude završen do kraja nedelje...Hulk će navodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.