Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUGO VIJERA: A, sada najvažniji meč mog života!

Posle sage koja ga prati celog leta Hugo Vijera je konačno postigao prvi gol u novoj sezoni i to pred veoma važan duel sa Ludogorecom na stadionu “Rajko Mitić”.

Portugalac po završetku utakmice nije krio zadovoljstvo postignutim golom uz konstataciju da će mu on mnogo značiti u nastavku sezone.
– Srećan sam i zadovoljan što sam postgao gol, ali, najvažnija je pobeda jer je u pitanju druga utakmica u kojoj se borimo za odbranu titule. Prvenstvo nam je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jako važno. Iz utakmice u utakmicu osećam se bolje, nisam bio najbolje fizički spreman ranije, ali, sada se osećam bolje i verujem da ću igrati bolje – rekao je Vijera i dodao da mu je aplauz navijača puno značio:
SLS: Crvena zvezda polupala ‘lončiće’ i najavila Ludogorec (VIDEO)
– I ranije mi se dešavalo da mi skandiraju, i zaista ne postoje reči koje to mogu da opišu, ali, danas sam se naježio. Podrška sa tribina mi je danas zaista mnogo značila.
Hugo Vijera se potom osvrnuo i na revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom.
FOTOGALERIJA: ‘Trojka’ Zvezde, ‘žurka’ Delija i jasna poruka FS Srbije (FOTO)
– To je će biti jako teška utakmica, verovatno najvažnija utakmica u mom životu, kao i životu mojih saigrača, i moraćemo da damo sve od sebe za pobedu i prolaz – istakao je Vijera.
The post HUGO VIJERA: A, sada najvažniji meč mog života! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VIEIRA: Naježio sam se zbog skandiranja publike! Sledi najvažniji meč u mojoj karijeri (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2016, 00:15

Portugalski napadač Ugo Vieira uspeo je po prvi put da se upiše u strelce ove sezone...Gol koji je postigao protiv Metalca mnogo mu znači...- Srećan sam i zadovoljan što sam postgao gol, ali, najvažnija je pobeda jer je u pitanju druga utakmica u kojoj se borimo za odbranu titule.  Prvenstvo nam...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.