Gledaćete Čukinu totalnu ofanzivu: Lalatovićevi puleni četvorkom po narednom Partizanovom rivalu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaćete Čukinu totalnu ofanzivu: Lalatovićevi puleni četvorkom po narednom Partizanovom rivalu

Efikasni Brđani ubedljivo saladali Atlantas

Čukarički se raspucao na Kipru! Ekipa Nenada Lalatovića savladala je Atlantas iz Litvanije rezultatom 4:2 i već sada pokazala da se od nje u prolećnom delu sezone može očekivati totalna ofanzova.

Na takvu igru kluba sa Banovog brda danas je uticalo kretanje rezultata, s obzirom da su Litvanci otvorili meč golom Kazalauskasa u 13. minutu, ali je Darko Zorić sa dva pogotka ekspreno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << preokrenuo rezultat.

Golove za Brđane u drugom poluvremenu postigli su još kapiten Igor Matić i Aleksandar Jevtić, dok je konačan rezultat meča postavio Raziunsa u 78. minutu.

Čukarički je u prvom poluvremenu nastupio u sastavu: Pajović, Petar Jovanović, Živković, Mašović, Đurić, Docić, Kajević, Bojić, Zorić, Ožegović i Obradović.

U drugom poluvremenu su se na terenu našli: Petrić, Radić, Bašanović, Lagator, Tomić, Regan, Fofana, Srnić, Milojević, Jevtić i Matić.

Zanimljivo Atlantas će u subotu na megdan Partizanu, dok Brđane istog dana očekuju dva kontrolna meča.

(FOTO: FK Čukarički)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Litvanija

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lalatova Čuka sve bolja!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2017, 00:08

Čukarički je pobedio Atlantas iz Litvanije rezultatom 4:2 (2:1) u drugoj kontrolnoj utakmici na Kipru...Ekipa iz Litvanije povela je u 13. minutu golom Kazlauskasa, ali je Darko Zorić okrenuo rezultat u korist Čukaričkog golovima u 23. i 33. minutu...U drugom delu igre precizan je bio kapiten Matić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.