Fudbaler PSŽ u zatvoru zbog pucnjave!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler PSŽ u zatvoru zbog pucnjave!

Dugo su za njim tragali, na kraju je uhapšen...

Napadač Odson Eduard, fudbaler Pari Sen Žermena je uhapšen danas, saopštila je francuska policija. Momak koji je na pozajmici u Tuluzu i koji je sa omladinskog reprezentacijom francuske osvojio EP je pronađen nakon opsežne istrage.

Iz automobila je ispaljen metak koji je prolaznika u februaru okrznuo po uvetu. Pogođeni od tada ima problema sa sluhom, ali i vrtoglavice, a policija je par nedelja istraživala čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slučaj.

Pomoću kamera su locirali automobil koji pripada mladom fudbaleru. Izgleda da je on vozio, sada će morati da ispriča čitavu priču, odnosno ko je i zbog čega pucao.

Eduard je ove sezone odigrao 16 mečeva za Tuluz, postigao jedan gol, ali u timu nije već više od dva meseca.

Klub je odbio da bilo šta komentariše, a mladi igrač će izvesno biti zadržan u pritvoru do sutra kada bi trebalo da izađe pred istražnog sudiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U FRANCUSKOJ: Fudbaler PSŽ-a osumnjičen da je iz automobila pucao na prolaznika

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017

...Eduard (19) je igrač Pari Sen Žermena, koji trenutno kao pozajmljen igra za Tuluz..Priveden je pošto je policija pregledala snimke okolnih kamera i utvrdila da je pucano iz njegovog automobila Prolaznik je pogođen u glavu..Eduard se pred "licem pravde" branio tvrdeći da nije bio u svom automobilu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.