Fiš izbacio Tipsarevića sa turnira u Pekingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2010, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiš izbacio Tipsarevića sa turnira u Pekingu

PEKING -

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je danas od 19. igrača sveta Mardija Fiša iz SAD sa 0:2 (2:6, 6:7) u prvom kolu turnira u Pekingu.

Meč je trajao sat i 52 minuta, a mogao je i duže da je Tipsarević u taj brejku drugog seta vođstvo od 5:2 u poenima pretvorio u izjednačenje od 1:1.

Fiš je, ipak, uspeo da preokrene rezultat i stigne do plasmana u drugo kolo turnira gde bi Tipsarevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogao da osveti njegov saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Srbije Novak Đoković.

Drugi teniser sveta, branilac trofeja iz prošle sezone, u prvom kolu će igrati sa domaćim favoritom Mao-Ćin Gongom, koji se u Pekingu takmiči zahvaljujući pozivu organizatora.

Đoković i Fiš su do sada igrali pet mečeva, a svaki put je pobedio srpski teniser. Ove godine Đoković je Fiša pobedio na Otvorenom prvenstvu SAD i na Mastersu u Indijan Velsu.

Nagradni fond turnira u Pekingu iznosi 2.100.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiš izbacio Tipsarevića, čeka Đokovića

Izvor: Studio B, 04.Okt.2010

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je od 19. igrača sveta Mardija Fiša iz SAD sa 0:2 (2:6, 6:7) u prvom kolu turnira u Pekingu. ..Meč je trajao sat i 52 minuta, a mogao je i duže da je Tipsarević u taj brejku drugog seta vođstvo od 5:2 u poenima pretvorio u izjednačenje od 1:1...Fiš je,...

Nastavak na Studio B...

FIŠ IZBACIO TIPSAREVIĆA, ČEKA ĐOKOVIĆA

Izvor: Kurir, 04.Okt.2010

PEKING - Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je od 19. igrača sveta Mardija Fiša iz SAD sa 0:2 (2:6, 6:7) u prvom kolu turnira u Pekingu...Meč je trajao sat i 52 minuta, a mogao je i duže da je Tipsarević u taj brejku drugog seta vođstvo od 5:2 u poenima pretvorio u izjednačenje od 1:1. Fiš...

Nastavak na Kurir...

Novak rutinski do drugog kola

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 10:32

Drugi teniser sveta, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo ATP u Pekingu, pošto je u premijernom meču na turniru vrednom 2.100.000 dolara, savladao Kineza Mao-Ksin Gonga, rezultatom 2:0 (6:1, 6:3)...Tokom prvog seta Đoković je bio dominantan, pa je Kinez osvojio samo jedan gem, dok je drugi deo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.