Fetel najbrži u Abu Dabiju

Izvor: B92, 01.Nov.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel najbrži u Abu Dabiju

Vozači Lotusa i Red Bula Roman Grožan i Sebastijan Fetel bili su najbrži na prvim treninzima pred 17. trku sezone Formule 1, Veliku nagradu Abu Dabija.

Mladi Nemac je ostvario najbolji krug dana na stazi "Jas marina" u vremenu od 1:41.355 minuta tokom drugog treninga.

Jednu i po desetinku iza Fetela tada se našao njegov timski kolega Mark Veber, dok je treći bio Luis Hamilton.

Najbolju trojicu tada su sledili vozač Lotusa Kimi Raikonen, Niko Rozberg u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mercedesu i dvojac Meklarena Serhio Peres i Dženson Baton. Prvu desetoricu kompletirali su Fernando Alonso u Ferariju, ispred vozača Zaubera Nika Hilkenberga i timskog kolege Felipea Mase. Grožan je tada bio na 12. mestu, sa više od sekunde zaostatka u odnosu na Fetela.

Na prvom treningu, Grožan je najbrži krug ostvario u vremenu od 1:44.241 minuta, sa dve desetinke prednosti u odnosu na Hamiltona i Fetela. Veber je bio četvrtoplasirani tada, sledili su ga Rozberg i Raikonen, a unutar jedne sekunde od Francuza bili su Pol di Resta u bolidu Fors Indije, Baton i vozač Vilijamsa Pastor Maldonado. Prvi van jedne sekunde bio je Peres na desetoj poziciji.

Poslednji trening na stazi „Jas marina“ vozi se u subotu od 11 časova po našem vremenu, dok su kvalifikacije na programu tri sata kasnije. Trka za Veliku nagradu Abu Dabija startuje u nedelju u 14 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fetel najbrži u Abu Dabiju

Izvor: B92, 01.Nov.2013

Vozači Lotusa i Red Bula Roman Grožan i Sebastijan Fetel bili su najbrži na prvim treninzima pred 17. trku sezone Formule 1, Veliku nagradu Abu Dabija...Mladi Nemac je ostvario najbolji krug dana na stazi "Jas marina" u vremenu od 1:41.355 minuta tokom drugog treninga...Jednu i po desetinku iza Fetela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.