Euzebio se oporavlja

Izvor: B92, 23.Dec.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euzebio se oporavlja

Legendarni portugalski fudbaler Euzebio oporavlja se od upale pluća i tokom vikenda bi trebalo da bude pušten sa odeljenja intenzivne nege bolnice u Lisabonu.

"On se oseća dobro, prethodna dva dana proveo je na intenzivnoj nezi i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Ako sve bude u redu, sutra ili prekosutra će biti pušten sa ovog odeljenja", rekao je načelnik bolnice Žoze Roket portugalskim medijima.

Euzebio, koji će u januaru napuniti 70 godina, ranije ove nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primljen je u bolnicu Luž u Lisabonu.

"Euzebio je dobro raspoložen, smiren i redovno komunicira sa porodicom i prijateljima. Čak je tražio da mu donesemo omiljeno jelo”, dodao je Roket.

Poznat po nadimaku "crni panter”, Euzebio je sa Benfikom bio prvak Evrope 1962. godine, a sa reprezentacijom Portugala je 1966. godine osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Engleskoj. Na tom turniru je bio i najbolji strelac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euzebio se oporavlja od upale pluća

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Dec.2011

Legendarni portugalski igrač Euzebio oporavlja se od upale pluća i tokom vikenda bi trebalo da bude pušten sa odeljenja intenzivne nege bolnice Luž u Lisabonu.. . – On se oseća dobro, prethodna dva dana proveo je na intenzivnoj nezi i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Ako sve bude u redu,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Euzebio se oporavlja od upale pluća

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2011

LISABON - Legendarni portugalski fudbaler Euzebio oporavlja se od upale pluća i tokom vikenda bi trebalo da bude pušten sa odjeljenja intenzivne njege bolnice Luž u Lisabonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Etta James na aparatima za disanje

Izvor: B92, 24.Dec.2011, 15:10

Slavna pevačica Etta James, koja boluje od leukemije, priključena je 23. decembra na aparate za disanje nakon što je početkom sedmice primljena na odeljenje intenzivne nege jedne bolnice u Kaliforniji...Njen menadžer Lupe De-Leon, koji sa pevačicom sarađuje više od tri decenije, rekao je američkim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.