Erceg rekao ZBOGOM?

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erceg rekao ZBOGOM?

Srpski košarkaš Zoran Erceg završio je karijeru, domaći i strani izvori bliski igraču.

Bivši košarkaš FMP Železnika i više inostranih klubova Zoran Erceg (31, 211 cm) odlučio je da završi karijeru godinu dana nakon što je završio saradnju sa Galatasarajem.

Srpski internacionalac je već duže vreme trenirao i nadao se novom angažmanu ali je na početku nove godine odlučio da stavi tačku na uspešnu karijeru, prenose domaći i strani izvori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Krilni centar je karijeru počeo u Poletu iz Novog Bečeja, a afirmisao se u FMP Železniku posle čega je u inostranstvu igrao za Olimpijakos, Panionios, Bešiktaš, CSKA i Galatasaraj.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je na Evropskim prvenstvima 2007. i 2015. godine ali nije imao sreće da osvoji i neku od medalja.

Euroleague veteran Zoran Erceg told teams he's retired, via sources.

EuroChallenge, Besiktas🏆

VTB League, CSKA🏆

Greek Cup, Olympiacos🏆

— David Pick (@IAmDPick) January 9, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Erceg odlučio da se penzioniše?

Izvor: B92, 09.Jan.2017

Srpski košarkaš Zoran Erceg navodno je odlučio da stavi tačku na košarkašku karijeru, prenose mediji...Naime, izraelski novinar David Pik, obajvio je na svom Tviter profilu da je bivši košarkaš FMP Železnika rešio da se penzioniše...Srpski internacionalac karijeru je počeo u Poletu iz Novog...

Nastavak na B92...

Pablo Priđoni rekao zbogom košarci!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2017, 00:10

Legendarni argentinski košarkaš odlučio je da se povuče iz aktivnog igranja košarke...Bivši argentinski reprezentativac Pablo Priđoni, odlučio je da stavi tačku na svoju igračku karijeru...On je minule sezone nastupao u NBA ligi noseći dres Los Anđeles Klipersa, ali ovog leta nije uspeo da...

Nastavak na Sportske.net...

Zoran Erceg završio karijeru?

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2017

Košarkaš Zoran Erceg rešio je da "stavi tačku" na profesionalno igranje košarke, saznanja su izraelskog novinara Dejvida Pika...Zoran Erceg (31) je bez kluba od završetka sezone 2014/15 kada je napustio Galatasaraj, u kom je imao odlične brojke u Evroligi (15 poena i 4.3 skoka po meču), a od...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.