Englezi nemaju srama: Đokoviću pakuju aferu sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, zbog koje mu propada brak sa Jelenom (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi nemaju srama: Đokoviću pakuju aferu sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, zbog koje mu propada brak sa Jelenom (FOTO)

Novak Đoković je odlično odigrao prvu nedelju Vimbldona i deluje da se ponovo vratio u onu svoju staru prepoznatljivu formu, kada je bio nepobediv i kada je harao teniskim svetom. Ipak, čim je počeo sa pobedama i sjajnom igrom, odmah se pojavila nova ''afera'' koju su engleski mediji pustili u etar.

Sada su u prvi plan stavili kuvaricu sestara Vilijams, Loren von der Pul, koja je ekspert za zdravu hranu i koja je svojevremeno podelila i samom Đokoviću savete oko veganske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ishrane, koju praktikuju i Serena i Venus.

Ipak, Britanci se ne zaustavljaju na tome, već ističu da je upravo zbog atraktivne crnke i nastao bračni problem između njega i Jelene. Tvrde da su Novak i Loren često izlazili zajedno na žurke i da je Jelena zbog toga bila besna na svog supruga.

Mediji su pisali i da su bili na ivici razvoda, a navodno je to i bio Novakov problem u igrama prethodnih godinu dana, pošto nije mogao da se koncentriše na teren. Ipak, Novak i Jelena su to demantovali na najbolji mogući način, i nema sumnje da im je trenutno u braku sjajno, jer čekaju i drugo dete.

Printskrin: Instagram.com/queenofgreen

I sama Loren je demantovala da je imala bilo kakvu aferu sa Novakom, osim što su kao prijatelji ponekada izlazili zajedno, kao i da mu je pomagala oko ishrane.

- Novak je jako kul, zgodan čovek, ali ja sam mu pomagala jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip djevojke - rekla je Lauren Von der Pul, koja je prokomentarisala i noćne izlaske sa Novakom.

- Na kraju krajeva, lepo je zabaviti se - kratko je prokomentarisala Loren.

Nema sumnje da su ove priče povezane sa Novakovim sjajnim igrama, jer Englezi imaju dug istorijat takvih tekstova i napada na srpskog tenisera, naročito kada je bio najbolji na svetu. Kada ga je Mari pretekao, malo su prestali s tim, ali očigledno da ponovo imaju problem s tim što se vraća stari Đoković, gladan uspeha i pobeda.

Njegov najbolji odgovor na ova pisanja biće da osvoji Vimbldon po 4. put i da svrgne Marija sa mesta broj 1. Već u ponedeljak ima prvi korak ka tome, u duelu 4. kola protiv Adrijana Manarina iz Francuske.

Ne bi bilo ni iznenađenje da ga neki od britanskih novinara upita i o kuvarici na nekoj od konferencija u pokušaju da ga dodatno poremeti.

Pogledajte i neke od fotorafija Loren:

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on Jun 22, 2017 at 8:43am PDT

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on Dec 22, 2016 at 5:24am PST

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on Nov 18, 2016 at 8:06am PST

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on Apr 1, 2015 at 12:17pm PDT

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on Nov 5, 2015 at 4:15pm PST

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on Apr 5, 2015 at 6:12am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englezi Novaku pakuju seks aferu sa kuvaricom

Izvor: Press, 10.Jul.2017

Engleski mediji poslednjih dana su se raspisali o Novaku Đokoviću i njegovim ljubvnim problemima, a danas je stigla nova porcija. . Foto: Twitter @queenofgreen . Naime, na Ostrvu se brzo proširila priča kako je brak između...

Nastavak na Press...

Engleski mediji tvrde da Novak ima vanbračnu aferu sa OVOM seksi devojkom! (foto)

Izvor: Svet, 10.Jul.2017

Danas se u svim engleskim medijima pojavila informacija da Novak Đoković vara suprugu sa seksi kuvaricom koja je zaposlena kod sestara Vilijams – Loren von der Pul. Ova zanosna tamnoputa devojka je ekspert za zdravu hranu i ona je svojevremeno podelila i samom Đokoviću savete oko veganske ishrane,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.