Ekspresan povratak u Premijer ligu: Meklaren visi - Mojes na vezi sa Njukaslom!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresan povratak u Premijer ligu: Meklaren visi - Mojes na vezi sa Njukaslom!

Iako je uprava kluba sa Sent Džejms Parka na dovođenje igrača u prošloj godini uložila čitavih 100.000.000 evra, taj novac se nije preslikao na rezultate kluba, pa Svrakama sada ozbiljno gori pod nogama

Dejvid Mojes bi ekspresno mogao da se vrati u Premijer ligu, nakon kratkotrajnog boravka u Španiji. Bivši šef struke Evertona, Mančester Junajteda i Real Sosijedada u finišu sezone bi mogao da nasledi Stiva Meklarena na klupi Njukasla i pokuša da sa posrnulim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svrakama obezbedi opstanak u elitnom rangu.

Iako je uprava kluba sa Sent Džejms Parka na dovođenje igrača u prošloj godini uložila čitavih 100.000.000 evra, taj novac se nije preslikao na rezultate kluba, pa Njukaslu sada ozbiljno gori pod nogama.

Meklaren je već istrošio sve svoje kredite, a veštačko disanje bi mogao da dobije samo ukoliko u ponedeljak uspe da savlada lidera Lester na King Pauver stadionu. Ipak, s obzirom kako ove sezone igraju Lisice, Svrakama se ne piše dobro.

Mojes se nije proslavio tokom boravka u Mančesteru i San Sebastijanu, ali dugogodišnji kvalitetan rad na Gudison Parku još uvek ima snažan odjek u engleskom fudbalu.

Iako se možda ne radi o treneru koji od kojeg možete da očekujete trofeje, svakako bi mogao da bude pun pogodak u trenutnoj situaciji na Sent Džejms Parku, gde bi mogao da stabilizuje ekipu i izvuče je iz ponora u kojem se nalazi.

Njukasl nakon 29. kola u Premijer ligi zauzima pretposlednje 19. mesto sa bodom manje, ali i utakmicom manje od Sanderlenda, koji je prvi iznad crte u opasnoj zoni.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Iz Reala do borbe za opstanak u Premijer ligi? Njukasl zove Rafu Beniteza

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2016, 21:45

U igri i Dejvid Mojes i Brendan Rodžers..Stiv Meklaren na izlaznim vratima Sent Džejms Parka. Ovaj put uprava Njukasla ne sme da pogreši. I barem ako je sudeći po briografijama kandidata rešila je da novac uloži u dokazan kvalitet, iako će mnogi  fudbalski fanatici reći da su karijere Rafaela...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.