EPILOG PREKIDA: Banjalučani bez bodova i publike

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2011, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG PREKIDA: Banjalučani bez bodova i publike

Prekinuti derbi osmog kola fudbalske Premijer lige BiH Borac – Željezničar registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist gostiju iz Sarajeva. Susret je prekinut u 33. minutu posle ulaska huligana na teren, a gosti su u tim trenucima vodili 1:0.
To je odlučila Takmičarska komisija Fudbalskog saveza BiH na sastanku u Sarajevu. Oba kluba prijavljeni su Disciplinskoj komisiji zbog lošeg ponašanja navijača, baš kao i koordinator za sportska pitanja u FK Borac Muhamed Ibrahimbegović–Fišer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i komesar za bezbednost banjalučkog premijerligaša Aco Milošević po prijavi službenih lica.

Takmičarska komisija je uputila dopis Komitetu za normalizaciju odnosa u FS BiH da ubuduće u ovakvim slučajevima stadion mora da bude ispražnjen u roku od 15 minuta. Takođe, od Komiteta se traži da donese privremenu odluku da gostujući navijači više ne putuju organizovano na utakmice zbog poslednjih dešavanja na premijerligaškim terenima.
Tri meča bez publike
Posle sastanka Takmičarske Disciplinska komisija je kaznila Fudbalski klub Borac sa tri utakmice bez publike i novčano 10.000 maraka zbog loše organizacije i propusta u subotnjem derbiju.
Kazna Borcu počinje da teče od utakmice Kupa protiv Zvijezde, a Banjalučanima imaju pravo da se žale Apelacionoj komisiji. Fudbalski klub Željezničar je na osnovu prijave Takmičarske komisije kažnjen sa 2.000 maraka zbog dimnih bombi njegovih navijača - istakao je predsednik Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH Goran Kosorić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPILOG PREKIDА: Banjalučani bez bodova i publike

Izvor: Utakmica.rs, 27.Sep.2011

Prekinuti derbi osmog kola fudbalske Premijer lige BiH Borac – Željezničar registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist gostiju iz Sarajeva. Susret je prekinut u 33. minutu posle ulaska huligana na teren, a gosti su u tim trenucima vodili 1:0. To je odlučila...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.