EP do 20: Crnogorska lekcija Srbiji

Izvor: S media, 15.Jul.2011, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP do 20: Crnogorska lekcija Srbiji

Mlada muška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Bilbau od selekcije Crne Gore rezultatom 85:60 (17:18, 23:17, 28:10, 17:15) u drugom kolu A grupe prvenstva Evrope.

Srpski košarkaši su razočarali posle briljantne pobede u prvom kolu protiv Rusije. Bili su ravnopravni samo u prvom poluvremnu, a Crnogorci su u finišu druge četvrtine angažovanijom igrom uspeli da steknu osetnu prednost.

SP do 19: Srbija vicešampion sveta

SP do 19 godina: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbija bolja od Hrvatske

Savanoviću srce u redu

Pogledajte šta voze košarkaši Srbije FOTO

Ekipa Crne Gore je u 23. minutu sa dve vezane trojke došla do vođstva od 49:37 i već tada je bilo jasno da naši košarkaši nemaju odgovor na igru južnog suseda.

Najzaslužniji za trijumf crnogorskog tima bili su Dubljević sa 17 i Ivanović sa 15 poena, dok je u timu Aleksandra Džikića jedini sa dvocifrenim učinkom bio Danilo Anđušić (13 koševa).

Mladi košarkaši Srbije u trećem kolu, u subotu, sastaju se od 20:45 sati sa Slovenijom.

(Foto: fibaeurope.com)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić: "Nema opravdanja"

Izvor: B92, 15.Jul.2011

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Džikić posle poraza od Crne Gore da su lako dozvolili protivniku da napravi nedostižnu prednost...Posle briljantne pobede protiv Rusije, srpski košarkaši doživeli su ubedljiv poraz od selekcije Crne Gore (85:60) u drugom kolu grupe A...

Nastavak na B92...

Džikić: Crnogorci lako stekli nedostižnu prednost

Izvor: Blic, 16.Jul.2011, 00:00

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Džikić izjavio je u Bilbau, posle poraza od selekcije Crne Gore, da je naš tim lako dozvolio protivniku da napravi nedostižnu prednost...Posle briljantne pobede protiv Rusije, srpski košarkaši doživeli su ubedljiv poraz od selekcije...

Nastavak na Blic...

Ruski košarkaši su pobedili Slovence na omladinskom Evropskom šampionatu

Izvor: Vostok.rs, 16.Jul.2011

16.07.2011. -..Muška ruska košarkaška reprezentacija je nadigrala tim Slovenije u prvoj grupnoj etapi šampionata Evrope (igrači do 20 godina), koji se ovih dana održava u Španiji. Susret timova A grupe je održan u petak i završen je pobedom reprezentacije Rusije - 85:66. U subotu će ruski košarkaši...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.